Nagy Dániel, 2024.02.09. | Kézilabda

Nagy lépést tehetünk a bennmaradás felé, ha nyerünk szombaton a NEKA ellen.

NB I, 14. forduló

NEKA–Vasas SC
február 10., 16:00
NEKA Csarnok, Balatonboglár

A találkozót élőben közvetíti az M4 Sport Kézi élő Youtube-csatorna; a belépőjegyeket a biztos bejutás érdekében érdemes előre megvenni, ezen a linken.


Az évad első bajnokiján a NEKA ellen léptünk fel a csarnokunkban, kezdésképp pedig rögtön be is gyűjtöttük mindkét pontot, végig vezetve. Azonban emlékezthetünk, a balatonboglári fiatalok nem adták olcsón a bőrüket, és szombat délután, az NB I 14. fordulójában sem számíthatunk könnyű összecsapásra. Főleg, hogy fontos pontok találnak majd gazdára: nekünk továbbra is a legfontosabb cél, hogy megőrizzük az évad végén a bennmaradást, egy esetleges győzelemmel pedig a jelenleg kiesőhelyen álló NEKA-tól hét ponttal húznánk el.

„Olyan csapathoz látogatunk, amely szinte az életéért küzd minden fordulóban. Nekünk viszont át kellene lépnünk a saját árnyékunkat, hogy a lányok élvezni tudják a kézilabdázást, és jó eredményt érjünk el. A NEKA jól felkészített, dinamikus csapat, aki az otthonában mindenkire veszélyes lehet” – mondta az összecsapás előtt vezetőedzőnk, Konkoly Csaba.
 


 

Csapatkapitányunkat, Boldizsár Biankát is megkérdeztük a balatonboglári túra előtt.  

„Mi is érezzük, hogy az utóbbi meccsek nem az elképzeléseink szerint sikerültek, nem erre számítottunk a rájuk való felkészülés során. Azon vagyunk, hogy minél hamarabb kimásszunk a gödörből, ezért dolgozunk nap mint nap. Nagyon hajtós, küzdelmes meccsre számítok, hiszen fiatal együttesről van szó. El akarjuk hozni mindkét pontot!”


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések