Jenkei Dániel, 2024.02.04. | Vízilabda

Mindhárom meccsét magabiztosan nyerte meg a Komjádi-kupa csoportkörében a Bóbis Máté és Szlobodan Nikics által irányított Vasas SC, amely így bejutott a legjobb nyolc közé a sorozatban.

Tekintettel arra, hogy az OB I-es csapatunkból Konarik Ákos, Batizi Benedek és Lakatos Soma is aktív tagja volt a Komjádi-kupa csoportkörében szereplő vasasos együttesnek, elvárásként lehetett megfogalmazni, hogy megnyerjük a Szőnyi úti csoportkört.

Ennek érdekében már mindjárt szombat délelőtt nagy lépést tettek a mieink, a házigazda BVSC 17-13-as legyőzésével. (Igaz, a játék képe alapján ennél még nagyobb is lehetett volna különbség.) Aznap délután tizenkilenc góllal terheltük meg a Kaposvár hálóját, majd vasárnap a Pécs elleni 20-10-es sikerrel zártunk.

A Bóbis Máté és Szlobodan Nikics által közösen dirigált csapat így könnyedén jutott be a legjobb nyiolc közé, ahol majd egy oda-visszavágós párharc vár a mieinkre, egy csoportmásodik ellenében.

Komjádi-kupa, "C" csoport
helyszín: Szőnyi út

BVSC Zugló-Vasas SC 13-17
Gólszerzőink: Konarik Á. (6), Peőcz Á. (4), Tóth M. Z. (3), Lakatos S. (3), Szűcs L.

Vasas SC-Kaposvár 19-10
Gólszerzőink: Batizi B. (5), Konarik Á. (5), Lakatos S. (2), Ragács B., Tasi D., Básity M., Tóth M. Z., Orsós R., Peőcz Á., Kovács B.

Pécs-Vasas SC 10-20
Gólszerzőink: Batizi B. (4), Lakatos S. (4), Tóth M. Z. (3), Szűcs L. (3), Konarik Á. (2), Kovács B., Peőcz Á., Ragács B.
A csoport végeredménye:
1. Vasas SC 9 pont
2. BVSC 6 pont
3. Pécs 3 pont
4. Kaposvár 0 pont



Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!



Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések