Nagy Dániel, 2024.02.02. | Kézilabda

A női kézilabda NB I 23. fordulójából előrehozott mérkőzésen a Budaörs csapatát fogadjuk szombat este.

NB I, 23. forduló

Vasas SC–Moyra-Budaörs Handball
február 3., 18:00
Sterbinszky Amália Kézilabdacsarnok

A jegyárakkal kapcsolatban minden információ elérhető EZEN A LINKEN, a kombinált bérletekről pedig ITT LEHET részletesen olvasni.


Továbbra is az első idei bajnoki pontunkért, pontjainkért hajtunk a női kézilabda NB I-ben, amelynek a 23. fordulójából előrehozott mérkőzésen fogadjuk a Budaörs csapatát szombat este a csarnokunkban. A vasasos lányok 2024-ben idáig az FTC-vel és a Fehérvárral találkoztak: az előbbi tisztes vereséggel zárult idegenben, az utóbbi viszont sokkal fájóbban alakult, az Alba mindkét pontot elvitte az otthonunkból.

A budaörsiekkel valamivel több mint egy hónapja már találkoztunk a jelenlegi kiírásban, december 30-án idegenben két góllal maradtunk alul. A szoros összecsapásra ismét jó esély mutatkozik, három pont választja el a két gárdát egymástól a tabellán, a vendégek javára.

„Kár lenne tagadni, megviselt minket a Fehérvár elleni vereség, a játékunk és a végeredmény kapcsán is többet vártunk magunktól. A heti edzéstervben néhány komolyabb változást is eszközöltünk, amivel próbáltunk frissíteni a társaságon – sokat remélünk ettől. Az egyéni munkában pedig a hangsúly a helyzetkihasználásra került, hogy az minél hatékonyabb legyen a hétvégén. Igyekeztünk levonni a tanulságokat a budaörsi elleni edzőmeccs és a bajnoki alapján; a cél, hogy felszabadultan kézilabdázzunk” – mondta az összecsapás előtt vezetőedzőnk, Konkoly Csaba.
 


 

Jobbátlövőnk, Ferenczy Diána a harciasságot és a jó helyzetkihasználást emelte ki a mérkőzés kapcsán, ami döntő lehet a végeredményt tekintve.

„Budaörsön nem tudtunk nyerni az év végén, de nagyot küzdöttünk – ezt a mentalitást át kell mentenünk szombatra is. Bár az ellenfelünk rutinosabb, megszerezhetjük a győzelmet; nagyon bízom benne, hogy jól teljesítünk majd, meg akarjuk mutatni, hogy van keresnivalónk a pályán. Remélem, minél több szurkolónk kilátogat majd, mindig sokat segít, ha jó a hangulat a csarnokban!”


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések