Nagy Dániel, 2024.01.26. | Kézilabda

Idei első pontjainkat szerezhetjük meg az Alba Fehérvár ellen, az NB I 13. fordulójában.

NB I, 13. forduló

Vasas SC–Alba Fehérvár KC
január 27., 18:00
Sterbinszky Amália Kézilabdacsarnok

A jegyárakkal kapcsolatban minden információ elérhető EZEN A LINKEN, a kombinált bérletekről pedig ITT LEHET részletesen olvasni.


Az első idei pontjainkat szerezné meg az női NB I 13. fordulójában a kézilabdacsapatunk szombat este, az Alba Fehérvár elleni hazai bajnokin. Mi 2024-ben eddig csak egyszer, az FTC ellen léptünk pályára, ellenfelünk viszont már a negyedik tétmeccsére készül: a Ferencvárostól a fehérváriak is kikaptak, legutóbb pedig a NEKA-val végeztek döntetlenre – a két összecsapás között pedig az Esztergommal találkoztak a Magyar Kupában, a találkozó végén viszont a másodosztályú együttes örülhetett.

A tabella alapján szoros mérkőzés várható, amelyen értékes pontokat lehet szerezni: a vasasos lányok jelen pillanatban a hetedikek tíz egységgel, míg a Fehérvár a tizedik nyolccal.

„A héten fokozatosan egyre jobb edzésmunkát láttam a lányoktól, ami biztató a bajnoki előtt. Próbálunk az FTC elleni pozitív elemekből – mint például a mutatott sebesség – építkezni a Fehérvár ellen. Bizonyítani akarunk hazai pályán, a szurkolóink előtt; a támogatásukkal egyértelműen háromesélyes lehet a mérkőzés. A Fehérvár az elmúlt évek tapasztalataival érettebb csapatnak tűnik, mi viszont rendkívül motiváltan várjuk a kezdést” – mondta az összecsapás előtt vezetőedzőnk, Konkoly Csaba.
 


 

Átlövőnk, Györfi Dóra is nyilatkozott a meccs előtt, aki a múlt hét végi bajnokira is kitért.

„Nyilvánvaló, hogy nekünk nem a Ferencvárost kell legyőznünk ebben a mezőnyben, ettől függetlenül szorossá akartuk tenni a mérkőzést, próbáltunk sokat futni, és a saját játékunkat játszani. A tapasztalatokat igyekszünk felhasználni a Fehérvár ellen; küzdős, hajtós összecsapásra számtok, de egyértelmű a cél, itthon akarjuk tartani a két pontot!”


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések