Jenkei Dániel, 2023.12.09. | Vízilabda

Bár úgy alakult, hogy már a meccs kezdete előtt biztossá vált az Eurokupa-csoportkörből való továbbjutásunk, az A-Híd VasasPlaket megtette a magáét, és gólgazdag meccsen győzte le az Apollon Szmirniszt. Ott vagyunk így a legjobb tizenhat között.

Eurokupa "B" csoport, 6. kör
A-Híd VasasPlaket-Apollon Szmirnisz 19-15 (4-4, 4-3, 6-3, 5-5)


Gólszerzőink: Bátori B. (4), Rasovics Sz. (4), Dedovics N. (2), Randjelovics Sz. (2), Burián G. (2), Lakatos S. (2), Sélley-Rauscher D., Dala D., Batizi B.


Elképesztő sorozatterhelés végére ért (legalábbis egy darabig) az A-Híd VasasPlaket, hiszen augusztus óta ez a szombati volt a szezon harmincadik meccse.

A kezdés előtt pedig már azt is tudtuk, hogy mivel a Savona megverte a Honvédot a Kőér utcában, így a csoport második helyéről már sem előre, sem hátra nem mozdulhatunk el.

Ettől függetlenül persze hazai medencében, a hangos Vasas-keménymag előtt illett odatennie magát a mieinknek. A meccs előtt egyébként Nagy Viktor-könyvdedikálás, és Faragó Tamás Prima Primissima-köszöntése is színezte a programot. És olyan korábbi nagyjaink is feltűntek a lelátón, mint Dr. Steinmetz Ádám.

Aki kijött, egyébként nem csalódhatott, hiszen Vasas-győzelmet, és összesen harmincnégy gólt láthatott. Bátoriék végig kézben tartották a találkozót, a harmadik negyedben pedig egy hat-nullás "lerohanással" elvették a görögök minden reményét.

Összességében a kicsit sok kapott gól ide vagy oda, ez egy szép győzelem volt, és ahogy vezetőedzőnk és csapatkapitányunk is elmondta a meccs után, az egész ősz pozitív szájízű.

Folytatás - klubszinten legalábbis - jövő márciusban. Nekünk az Eurokupában a legjobb tizenhat között!  



Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

 


 


Hirdetések