Jenkei Dániel, 2023.12.08. | Vízilabda

Az év utolsó meccse: ha győz szombat este, továbbjut az Eurokupa-csoportból az A-Híd VasasPlaket.

Miután az A-Híd VasasPlaket három győzelemmel kezdte az Eurokupa-csoportkört, lehetett abban is bízni, hogy az Apollon Szmirnisz elleni december 9-i hazai partinak már nem igazán lesz tétje.

A Honvéd és a Savona ellen azonban nem úgy sikerült a legutóbbi két EK-meccs, ahogy terveztük, így igazán fontossá vált a 2023-as év utolsó találkozója számunkra.

A képlet olyan szempontból egyszerű, hogy amennyiben szombat este győzünk a görögök ellen, egészen biztosan továbbjutunk a legjobb tizenhat közé. Az, hogy mindezt csoportelsőként vagy másodikként tesszük, már a Kőér utcában rendezendő Honvéd-Savonától is függ. Egyébként az a meccs 18 órakor kezdődik, így mire mi este nyolckor kezdünk, már tudni fogjuk, hogyan alakult.

Azzal pedig, hogy mi történne, és milyen opciók vannak, ha esetleg nem tudunk nyerni a görögök ellen, inkább nem foglalkoznánk.



A Vasas és a Szmirnisz Athénban november 2-án játszott egymással egy viszonylag szoros meccset, amelyet végül 10-8-ra nyertek a mieink. Figyelembe véve, hogy a görög szurkolók a Komjádiban nem fogják tudni azt a sportszerűtlenségbe hajló őrületet generálni, amit kint, illetve azt is, hogy a görög csapat még nem szerzett pontot a csoportkörben (bár szoros meccseket játszott), megoldandónak kell titulálnunk a legyőzésüket.
 

Azért is érdemes lesz a Komjádiba jönni, mert ezután közel három hónapig nem lesz mód Vasas-vízilabdameccset látni, hiszen jön a maratoni válogatott szünet, no meg azért is, mert ott lesz Nagy Viktor. Korábbi közöségkedvenc kapusunkkal már 18.30-tól lehet találkozni a jegypénztárak mellett, az aulában, és megvehető, illetve dedikáltatható az új életrajzi könyve.

A mérkőzés élőben lesz követhető a Vasas SC youtube-csatornáján.

JEGYÁRAK:
Vasas-függő: 2.000 Ft, 

Felnőtt: 4.000 Ft, diák/nyugdíjas: 2.000 Ft, Vasas-függő diák/nyugdíjas: 1.500 Ft (6 év alatt ingyenes)

(A jegyeket a mérkőzés előtt a Komjádi-uszoda pénztárában lehet megvásárolni. Bankkártyás fizetésre is lesz lehetőség. Pénztárnyitás: 18.30, kapunyitás: 19 óra)

Kedvezményes belépés csak Vasas-függő kártyával lehetséges.

Hirdetések