Jenkei Dániel, 2023.12.05. | Vízilabda

Gólokban és Vasas-győzelemben nem volt hiány kedd este a Komjádiban, ezzel a bajnokságot 2023-ra lezártuk, ám az igazán fontos feladat hétvégén vár a csapatra az Eurokupában.

OB I, 10. forduló
A-Híd VasasPlaket-KSI 20-9 (5-1, 4-4, 5-1, 6-3)

Gólszerzőink: Bátori B. (3), Burián G. (3), Batizi B. (3), Randjelovics Sz. (2), Dala D. (2), Sélley-Rauscher D. (2), Lakatos S. (2), Zerinváry L., Dedovics N., Randjelovics Sz.


Egyértelműen a szombat esti Apollon Szmirnisz elleni nagy téttel bíró Eurokupa-meccs felkészülését szolgálta a KSI ellen kedd este bepótolt bajnoki.

Ettől függetlenül a találkozó után a vendégek mestere, Horváth János megköszönte, hogy a Vasas erős kerettel állt ki, és megtisztelte őket. Ez így is volt, de azért fiatalok is kaptak lehetőséget, a meccs végén a kapunkat Sudár Levente védte, mezőnyben pedig feltűnt Orsós Richárd, aki most debütált az OB I-ben.

Az első két negyedben egyébként jól tartotta magát a fiatal KSI, kicsit sokallottuk is a nagyszünetben az öt kapott gólt. A második játékrészben ezt a számot eggyel sikerült csökkenteni, miközben elöl szinte minden mezőnyjátékosunk betalált, és végül húszig meg sem álltunk lőtt gólok terén.

A dudaszó pillanatától pedig mindenkinek már a görgök elleni szombati meccs járhatott a fejében, amelyen egy győzelemmel szépen (és nem mellesleg továbbjutással) zárhatnánk az évet.

 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

 


Hirdetések