Jenkei Dániel, 2023.11.26. | Vízilabda

A meccs előtt és a meccs közben is folyamatosan fogyatkozó csapatunk mindent megtett az FTC ellen, ebből a végére egy négygólos vereség kerekedett ki.

OB I, 12. forduló
A-Híd VasasPlaket-FTC Telekom 10-14 (3-4, 3-4, 2-3, 2-3)

Gólszerzőink: Dala D. (2), Burián G. (2), Dedovics N., Randjelovics Sz., Rasovics Sz., Lakatos S., Bátori B., Zerinváry L.


Nagyítóval keresve se nagyon találtunk olyan előjelet a Fradi elleni rangadó előtt, ami számunkra volt kedvező. 

Ellenfelünk sokkal nyugodtabb körülmények között készülhetett, több idejük is volt, nálunk pedig Sélley-Rauscher Domonkos is csatlakozott Gábor Lőrinc és Konarik Ákos mellé a sérültek sorába.

Na meg hát a Fradi az idei szezonra tényleg szupererőssé vált, önmagában is nagyon nagy feladat még a megszorongatásuk is.

Siránkozni persze felesleges, és nem is szabad, Szlobodan Nikics vezetőedző a nehézségek ellenére is kőkemény játékot ígért a találkozó előtt, amit meg is kapott a publikum. (Soraiban Szilágyi Áronnal és a teljes női kézicsapatunkkal, akik a helyszínen tekintették meg a rangadót.)


Apropó keménység, ennek mértékéről, és hogy mi fér bele, megoszlottak a vélemények a vezetőedzők között  a parti után, elég csak megnézni a sajtótájékoztatós videót...

Mindenesetre összességében elmondható, hogy reális esélyünk nem volt a pontszerzésre ezen a vasárnap estén, de akik a vízben voltak vasasos sapkában, mindent megtettek, és ebből egy egészen szoros meccs sült ki. Egyébként, ahogy haladt előre a meccs, egyre kevesebben voltak a vízben nálunk, hiszen Rasovicsot, Batizit és Bátorit is kipontozták...


A zöld-fehérek minden negyedet egy gólocskával tudtak a maguk javára fordítani, így alakult ki a 14-10-es végeredmény. 

Köszönet a végig hangosan és lelkesen szurkoló Vasas-keménymagnak a lelátón, sokat jelentett, hogy ott álltak a csapat mellett, amely így egy vállalhatónak mondható végeredményt ért el.


Maradt még három meccs az évből, mindhármat meg kell nyerni, és akkor összességében jó szájízzel fordulhatunk rá a hosszú szezonközi szünetre.

 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések