Nagy Dániel, 2023.11.18. | Kézilabda

Visszavághatunk a szerdai kupavereségért; vasárnap este, az NB I 9. fordulójában a Kisvárda csapatát fogadjuk.

NB I, 9. forduló

Vasas SC–Kisvárda
november 19., 18:00
Sterbinszky Amália Kézilabdacsarnok


Vasárnap végre visszatérünk a csarnokunkba, az év utolsó hazai bajnokija következik. A női kézilabda NB I 9. fordulójában megrendezett mérkőzés pedig a visszavágás lehetőségével kecsegtet, ugyanis a szerdai kupatalálkozó után ismét a Kisvárda lesz az ellenfél. A hét közepén a tudásunk alatt játszva kikaptunk, a cél viszont egyértelmű: szépen búcsúzni az esztendőtől a Sterbinszky-csarnokban.

A mérkőzés egyébként már csak a tabellán elfoglalt pozíciók miatt is kiemelt fontosságú lesz, mi kilenc meccsen nyolc pontot gyűjtve a hatodik, a vendégek nyolc találkozó után hét egységgel a hetedik helyet foglalják el. Győzelem esetén az ötödik helyre ugranánk a téli szünet megkezdése előtt.

A jegyárakkal kapcsolatban minden információ elérhető EZEN A LINKEN, a kombinált bérletekről pedig ITT LEHET részletesen olvasni.

„Ami nagyon pozitív a társaság kapcsán, hogy nem dőltünk a kardunkba a kupameccs után, a felkészülés a bajnoki meccsre volt és van is kihegyezve. Az biztos, hogy a Kisvárda szerdán a játék minden elemében felülmúlt minket, nagyon kevés részcélunkat sikerült megvalósítani a pályán. Az eredményben főként a gólkülönbség a fájó, nem szépítem, emiatt szégyelljük is magunkat, de emiatt is megkettőzött erővel készülünk a vasárnapi összecsapásra. Bízom benne, hogy teljesen más arcunkat mutatjuk majd. A következő bajnokiig nagyjából másfél hónapunk lesz; minden tényezőt kizárva, magunkat akarjuk kivinni a pályára. Nagyon jó csapat a Kisvárda, évek óta az élvonalban pallérozódik, ettől függetlenül mindent úgy akarunk csinálni majd, hogy emelt fővel vonulhassunk az öltözőbe a hatvan perc után” – fogalmazott Konkoly Csaba vezetőedzőnk az összecsapás előtt.

A csarnokunkban pedig nem a kézilabdázóink lesznek az egyedüli vasasos sportolók: a kilátogatók találkozhatnak majd a kezdődobást elvégző Szilágyi Áronnal, és az A-Híd VasasPlaket vízilabdázóival is!

 

A meccs kapcsán irányítónkat, Pénzes Laurát kérdeztük.

„A kupameccs kapcsán leszűrtük a tanulságokat, azóta pedig azon vagyunk, hogy minden hibát kijavítsunk. A legfontosabb, hogy hozzuk az eddig remekül működő saját játékainkat. Nagyon várjuk a kezdést, gőzerővel készülünk, a szurkolóinkat pedig sok szeretettel várjuk, rengeteget jelent, ha velünk vannak. Hajrá, Vasas!”


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések