Nagy Dániel, 2023.11.14. | Kézilabda

Szerdán kezdünk a Magyar Kupában: Budaörsön csapunk össze a Kisvárda csapatával a harmadik fordulóban.

Magyar Kupa, 3. forduló

Vasas SC–Kisvárda
november 15., 16:30
Budaörs, Városi Sportcsarnok


Első mérkőzésünket játsszuk szerda délután a Magyar Kupa 2023/2024-es kiírásában, a Kisvárda együttesét fogadja a kézilabdacsapatunk. Ám nem a Sterbinszky-csarnokban, az otthonunk ugyanis az aznapra korábban lekötött rendezvény miatt nem áll a rendelkezésünkre, a budaörsi Városi Sportcsarnok szolgál majd hazai pályaként a számunkra.

Az NB I-es tabella alapján kiélezett mérkőzés várható, mi nyolc ponttal a hatodik, a vendégek hét egységgel a hetedik helyről várják a kezdést; a teljes képhez hozzátartozik, hogy a várdaiak egy bajnokival kevesebbet játszottak. A kupameccsek esetében a szokásosnál is nehezebb jósolgatni, ám az biztos, hogy egyik gárda sem veszi majd félvállról az összecsapást. A párharc egy meccsen dől el, a döntetlen a vendégeknek kedvez.

A mérkőzésre ingyenes a belépés, aki pedig nem tud jönni, az EZEN A LINKEN tudja nézni a találkozót. A 16:30-as kezdés pedig arra is lehetőséget ad a szurkolóinknak, hogy átérjenek röplabdacsapatunk BL-meccsére: a röpis lányaink az Érd Arénában fogadják a – világklasszisok sorával érkező – olasz Savino Del Bene Scandicci együttesét, 19 órai kezdéssel.
 


 

A múlt hét végi, Kozármisleny elleni (21–21) bajnokink hajrájában parádézó kapusunkat, Balog Juditot kérdeztük a kupameccs kapcsán.

„Hullámvölgyekkel teli mérkőzést játszottunk múlt szombaton, szinte végig az ellenfél vezetett, nem játszottunk jól. A hajrában kiharcolt pont is bizonyítja, milyen erős a csapategységünk. A Kisvárdát erős csapatnak tartom, számos szoros meccseket játszottak már; igaz, legutóbb a Fehérvártól kikaptak, ám ez szerintem plusz erőt ad majd nekik ellenünk. Persze minket sem kell félteni, mindent megteszünk, hogy továbbjussunk. Sajnos nem a saját csarnokunkban fogadjuk az ellenfelet, ám nagyon bízom benne, hogy sok szurkolónk kilátogat majd Budaörsre, és a korábbiakhoz hasonlóan biztatnak majd minket!”


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések