Nagy Dániel, 2023.10.27. | Kézilabda

Szombaton 17 órától a Praktiker-Vác együttesével csap össze a kézilabdacsapatunk az NB I 7. fordulójában.

NB I, 7. forduló

Vasas SC–Praktiker-Vác
október 28., 17:00
Sterbinszky Amália Kézilabdacsarnok


Az összes körmünket lerágtuk egy héttel ezelőtt, az MTK elleni bajnokin hajrájában: végül időn túli hetessel mentettünk és hoztunk el egy pontot az ellenfelünk otthonából. Szombaton ismét komoly sikert jelentene a pont, vagy pontok megszerzése, hiszen a tabellán nálunk egy ponttal és két hellyel jobban álló Praktiker-Vácot (7.) fogadjuk, amely várhatóan válogatott játékosokkal érkezik majd a csarnokunkba.

„A tabellát tekintve nincsenek sokkal előttünk a váciak, nem úgy a csapatépítés terén; látszik esetükben az elmúlt három-négy év tervszerű munkájának az eredménye, ezalatt stabil középcsapattá, sőt európai kupaporondon is pályára lépő együttessé váltak. Vezéregyéniségük Kuczora Csenge, aki meghatározza a játékuk eredményességét. A kapusteljesítmény döntő lehet, pontosan kell majd tüzelnünk. Veszélyes ellenfél, akik az utóbbi időben szépen kinőtték magukat, van tartásuk, amit az elmúlt évek nagy csatái során szereztek meg. Mi még csak most léptünk erre az útra, de például a legutóbbi fordulóban is fontos tapasztalatokat tartogatott nekünk az MTK elleni csata. Úgy látom a lányokon, hogy az ottani pontszerzés tovább javította a hangulatot, emellett fontos pontjai voltak a félsikernek a szurkolóink, akik szombaton is sokat segíthetnek” – osztotta meg velünk a gondolatait Konkoly Csaba az összecsapás előtt.

A jegyárakkal kapcsolatban minden információ elérhető EZEN A LINKEN, a kombinált bérletekről pedig ITT LEHET részletesen olvasni.

A bajnoki előtt jobbszélsőnk, Mihály Petra is nyilatkozott a honlapunknak.

„Az előzőhöz hasonlóan nehéz meccs vár ránk. Itthon a szurkolók óriási támogatást nyújtanak majd, remélem, hogy sokan kilátogatnak majd; egy biztos, mi megfelelően felkészülünk az összecsapásra. Bordás Réka személyében újabb erősítés érkezett hozzájuk, de mindent megteszünk, hogy itthon tartsuk a két pontot. Az eddig mutatott akarat és küzdőszellem a folytatásban is kell majd, és igyekszünk még pontosabban játszani.”


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések