2012.10.14. | Röplabda
Két, a bajnokságban eddig veretlen együttes találkozójára került sor Miskolcon, ahol a Vasas Óbuda négy szettben múlta felül a hazaiakat.

MVSC MISI – Vasas Óbuda 1:3 (–18, 23, –16, –21)
Miskolc
Vezette: Vári, Vígh

Vasas: Miklai 8, Tálas 9, Vacsi 10, Gubicza 5, Szabó A. 10, Stefanik 10, Csere: Tóth A. (liberó),Takács B 10., Borsos 3, Fábián, Lévai (liberó).

A sajátos hangulatú apró termet színültig megtöltötték a hazai nézők, akik elszántan buzdították kedvenceiket. Ennek ellenére az első játszmát magabiztosan nyertük meg, végig kezünkben tartva az irányítást. A másodikban viszont többen is egyre inkább elbizonytalanodtak a kezdő hatosunkból, és ekkor még a cserék sem tudtak érdemben segíteni, így vendéglátóink kiegyenlítettek. A folytatásban aztán sikerült stabilizálni az alapjátékunkat, és ez döntőnek bizonyult a mérkőzés végkimenetelének szempontjából. Csupán a negyedik szett hajrájában inogtunk meg kicsit, de ennek ellenére sikerült megszerezni ezt az értékes, idegenbeli győzelmet.

Jókay Zoltán vezetőedző:
- Jelentősen javult a játékunk péntek óta, persze azért még messze volt a tökéletestől. Ezúttal is akadtak periódusok, amikor a figyelmetlenség felülkerekedett az összeszedettségen, az ilyen szakaszokat jó lenne teljesen elhagyni. A szombati TF elleni rangadóig a szokásos menetrend szerint készülünk, remélem sokan eljönnek majd biztatni a csapatot.


Hirdetések