2012.10.12. | Kézilabda
Két, eddig veretlen együttes csapott össze a junior bajnokságban.

SZISE - Vasas 29:28 (13:13)
Népliget, Építők Csarnok

Vasas: Tzintzis Alexandra - Horváth Kinga, Kerék Fanni 7, Deme Tímea 3, Ködmön Krisztina 3, Komsa Nikolett 3, Jávorszky Lilla

Csere: Forgács Szimonetta 8, Frigyesi Réka 2, Halász Henrietta 1, Terenyei Tímea, Horváth Orsolya, Mészáros Kitty 1, Putz Klaudia (kapus)
Kiállítás: 8 perc 
Hétméteres: 5/4 

Varga Márta értékelése:
"Két veretlen csapat „csatájára” készültünk. Ennek megfelelően rendkívül motiváltan kezdte csapatom a találkozót. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy ellenfelünk 5:2-es vezetésénél sem bizonytalanodott el a gárda, sőt Kerék Fanni átlövésgóljaival, Komsa Niki indítás góljaival és Forgács Szimonetta találataival a 20. percre 4 gólos előnyre tettünk szert. A félidő végére gyors indításból lőtt góljaival felzárkózott a SZISE. Figyelmetlenségünket azonnal és kegyetlenül kihasználta ellenfelünk. A második játékrész is hatalmas csatát hozott. Tzintzis Alexandra a kapuban remekelt, de a felnőtt mérkőzéssel a háta mögött, ahol ugyancsak kimagaslót nyújtott, idővel elfáradt. Támadásban a szenzációs napot kifogó Forgács Szimóhoz Ködmön Kriszti is fel tudott nőni, és csatlakozott a góllövőkhöz Frigyesi Réka is. Rendkívüli izgalmakat hozott a végjáték, ahol Putz Klaudia védéseinek és Kerék Fanni góljainak köszönhetően az 56. percben sikerült kiegyenlíteni. Emberhátrányba kerülésünkkel egy kissé megnehezítettük a dolgunkat, de az utolsó percben támadhattunk az egyenlítésért. A mérkőzés végén ellentétes játékvezetői ítélet - vonalbíró hétméterest ítélt a javunkra, ugyanakkor az esettől 20m-re álló mezőnyjátékvezető támadó szabálytalanságot látott - borzolta a kedélyeket. Csalódásnak azonban nincsen helye, fantasztikusan, CSAPAT-ként dolgoztak a lányok, akik minden elismerést megérdemelnek az eddigi teljesítményükért!"


Hirdetések