Nagy Dániel, 2023.09.22. | Kézilabda

Szombaton Békéscsaba felé veszi az irányt a kézilabdacsapatunk, hogy pályára lépjen az NB I 4. fordulójában.

NB I, 4. forduló

Békéscsabai Előre NKSE–Vasas SC
szeptember 23., 18:00
Békéscsaba, Városi Sportcsarnok


A kilencedik helyről várja kézilabdacsapatunk a női NB I 4. fordulóját; együttesünkre idegenbeli csata vár, méghozzá a hozzánk hasonlóan két ponttal álló TAPPE-Békéscsabai Előre NKSE ellen. Ellenfelünk az első két fordulóban a Győri ETO, Ferencváros duóval találkozott, akikkel szemben pont nélkül maradt, az Alba Fehérvár otthonából viszont elvitték mindkét pontot.

A vasasos lányoknak az elmúlt két fordulóban nem volt szerencséjük, a DVSC és a DKKA ellen is hasonlóan alakult az összecsapás, mindkétszer 40 percnyi szoros küzdelem után tudott csak elhúzni az ellenfél. Erről kérdeztük csapatunk vezetőedzőjét, Konkoly Csabát.

„Van egy jó első félidőnk, majd a másodikban a nagyobb élvonalbeli rutinnal rendelkező ellenfelek fölénk nőnek. Ezt a fajta kishitűségen át kell lépnünk, főleg, hogy Debrecenben még tovább tartott a kiegyensúlyozott teljesítmény, nem adtuk könnyen a bőrünket. Hátrafelé passzívak voltunk a Dunaújváros ellen, amin javítani kell; itt a következő forduló, vele együtt pedig a lehetőség erre!”
 


 

A bajnoki előtt Dombi Katalin is nyilatkozott a honlapunknak.

„A szokásosnál különlegesebb lesz ez a meccs számomra, hiszen békéscsabai nevelésű vagyok; mindig furcsa érzés ellenük játszani. Izgatottan várom a találkozót – mondja a beállónk. – Az utóbbi két mérkőzésünket egyaránt erősen kezdtük, az első félidők parádésan alakultak, a második játékrészben viszont tíz-tizenöt perc után fejben picit elfáradtunk. Dolgozunk rajta, hogy hatvan percig kihúzzuk a jó teljesítményt!”

A mérkőzést élőben lehet nézni ezen a linken.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések