Nagy Dániel, 2023.09.15. | Kézilabda

Másfél hét „szünet” után újra bajnokin lépnek pályára a kézilabdacsapatunk tagjai: az NB I 3. fordulójában a velünk azonos mérleggel álló Dunaújvárosi KKA együttesét fogadjuk.

NB I, 3. forduló

Vasas SC–Dunaújvárosi KKA
szeptember 16, 18:00
Sterbinszky Amália Kézilabdacsarnok


A nyitófordulóban a NEKA ellen hazai pályán elért siker után pár nappal idegenbeli bajnokin lépett fel a kézilabdacsapatunk, amely a szabadkártyával BL-induló, a sorozatban az első meccsét megnyerő DVSC-Schaefflerrel csapott össze. A vasasos lányok 40 percig pariban voltak, a hajrában viszont elléptek a debreceniek, végül 31–23-ra kaptunk ki.

Szombat este a hozzánk hasonlóan 2 ponttal álló Dunaújvárosi KKA látogat a csarnokunkba, amely az első fordulóban nem bírt Budapesten az FTC-vel (44–21), a második körben viszont otthon legyőzte az Alba Fehérvárt (35–33).

„Nagy múltú NB I-es klub érkezik hozzánk, amelynek korábban komoly nemzetközi sikerei is voltak – ebben párhuzamot is vonhatunk a két egyesület között, a Dunaújváros viszont a közelmúltban is igen komoly eredményeket ért el, az pedig köztudott, hogy a tavalyi szereplésüket túlszárnyalnák; nem lesz könnyű dolgunk – foglalta össze a gondolatait Konkoly Csaba vezetőedző a találkozó előtt. – Úgy készülünk, hogy nem mi vagyunk az esélyesek, ám ha azt a sebességet pályára tudjuk vinni, amit az első két fordulóban, akkor bármi megtörténhet. Bízunk a szurkolóinkban, mert óriási löketet adnak a lányoknak – ez az első hazai bajnokin is bebizonyosodott; kihasználnánk a hazai pálya előnyét. Érzem az erőt a társaságban, nagy reményekkel várjuk az összecsapást!”
 


 

A bajnoki előtt balszélsőnk, Oláh Kyra nyilatkozott a honlapunknak.

 „A DVSC elleni meccsből sokat tanultunk, próbáltuk a héten kijavítani a hibáinkat, pontosítani a figuráinkat. Küzdelmes összecsapásra számítok, a Dunaújváros biztosan győzelemre készül az újonc ellen, ám ha összeszedettek leszünk és csapatként küzdünk, itthon tarthatjuk a két pontot. A szurkolóinkat szeretettel várjuk, nagyon feldob, amikor ennyien kilátogatnak, mint az első fordulóban; remélem, most is így lesz!”

A jegyárakkal kapcsolatban minden információ elérhető EZEN A LINKEN, a kombinált bérletekről pedig ITT LEHET részletesen olvasni.


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések