2012.09.13. | Vízilabda
A hétvégén Debrecenben mutatkozik be a 2012/2013-as idényre készülő TEVA-Vasas vízilabdacsapata.

A hatcsapatos nemzetközi tornára igazán rangos mezőnyt sikerült összetoborozniuk a vendéglátóknak. Megmérkőzhetünk a tavalyi BL csoportellenfelünkkel a Partizán Belgráddal, az utóbbi esztendők elsőszámú hazai riválisával az Egerrel, aztán az alaposan megerősödött szolnokiakkal, valamint a Fradival, és természetesen a hazai debreceniekkel is.
Tóth Márton távozásával – az utolsó pillanatban – egy helyen változott a keretünk, így szakmai stábunk tizenöt vasasos pólós felkészülését vezényelte az elmúlt napokban.

Földi László vezetőedző:
- Magam is kíváncsian várom a hétvégi találkozókat, hiszen eddig csupán az orosz Volgográd csapatával kétkapuztunk, és amúgy is csak múlt héttől volt teljes a létszám, hiszen a londoni olimpiát megjárt játékosok csak ekkor csatlakoztak hozzánk. Hat újonnan érkezőt kell beépíteni a csapatba, nyilván ez sem megy zökkenőmentesen, és a különböző edzettségi szintek miatt fizikális téren is vannak eltérések az egyes csapattagok között. Az sem egyszerűsíti a helyzetünket, hogy Katonás Gergő a könyökével bajlódik, míg Vámos Marci kisebb betegségen esett át.

A TEVA-Vasas kerete a 2012/2013-as idényben:
Angyal Dániel, Barabás Botond, Drasko Brguljan, Csapó Miklós, Fazekas Tibor, Hárai Balázs, Hőna Dávid, Katonás Gergő, Nagy Viktor, Manhercz Ádám, Moritz Oeler, dr. Steinmetz Ádám, Takács Bálint, Vámos Márton, Vereczkey Zoltán

A mérkőzéseink:
szeptember 14. péntek
11.15 Partizan Belgrád – TEVA-Vasas
17.00 Szolnok – TEVA-Vasas

szeptember 15. szombat
11.15 TEVA-Vasas – Debrecen
17.00 FTC – TEVA-Vasas

szeptember 16. vasárnap
10.00 Eger – TEVA-Vasas


Hirdetések