2012.08.31. | Vívás
A Vasas vívószakosztályában hosszú évtizedek óta rendkívül magas szinten zajlik az utánpótlás képzése. Ennek legfrissebb, egészen kimagasló eredménye Szilágyi Áron olimpiai bajnoki címe.

A munka folytatódik, a Vasas Pasaréti úti Kovács Pál vívócsarnokában a kardvívás iránt érdeklődők Pinkóczi Ferenc és Riba Ferenc edzőknél jelentkezhetnek, míg a párbajtőrvívást választók Halla Péternél és Márka Istvánnál tehetik meg ugyanezt.

Török Ottó szakosztály-igazgató: 
- Sok szeretettel várjuk azokat a vívni kívánó gyerekeket, akik Szilágyi Áron és a többi nagy előd nyomdokába kívánnak lépni. Nagy tudású, kiválóan felkészült szakemberektől sajátíthatják el nálunk a sportág alapjait.
Annyi változás történt a közelmúltban, hogy a nyár eleje óta önállóan működő tőrszakág elnöke Molnár László lemondott, két fegyvernemi edző, Gyarmati Béla és Ajtonyi Dániel távozott a klubtól. Tanítványaik közül is sokan követik őket, de felhívnám a szülők figyelmét, hogy akinek a gyermeke maradni kíván a Vasasban, ebben a fegyvernemben Szlovenszky István irányításával folytathatja a sportolást.


Hirdetések