2012.07.31. | Röplabda
Már a felnőtt válogatottban is bemutatkozó Tálas Zsuzsa, valamint a 2011-es év legjobb utánpótlás játékosának választott Vacsi Evelin, egy évre kötelezte el magát a Vasas Óbuda mellett.

A két tehetséges játékossal hosszas tárgyalások után egyezett meg, dr. Lehoczky Dániel a Vasas SC elnökhelyettese és Vatai Gabriella a röplabda szakosztály igazgatója. Az ifjú hölgyek az előző idényben a BSE csapatát erősítették, korábban pedig nevelőegyesületükben, a Székesfehérvári MÁV Előrében játszottak.

Jókay Zoltán a Vasas Óbuda vezetőedzője:
- Úgy gondolom helyesen döntöttek a lányok, hogy bár némi huzavona után, de hozzánk igazoltak. Nagyon jó szellemiségű, komoly reményekre jogosító fiatalokról van szó, akikre persze még sok munka vár ahhoz, hogy beváltsák a hozzájuk fűződő várakozásokat. Tálas Zsuzsa feladó poszton játszik, balkezes játékos, aki már tavaly is kapott részfeladatokat az Euroligában szereplő felnőtt válogatottban. A center Vacsi Evelin pedig korosztályos szinten tudhat magának szép eredményeket.
A csapat egyébként jövő héten kezdi meg a felkészülést a következő idényre, de az előírt házi feladat szerint már ezen a héten is kellett egyénileg mozogniuk a játékosoknak.


Hirdetések