2012.07.14. | Kézilabda
A Magyar Kézilabda Szövetségben elkészült az NB I B 2012/2013-as idényének csoportbeosztása és kisorsolták a találkozók sorrendjét is.

A Vasas kézilabdázói három, a Nyugati csoportban eltöltött idény után, ezúttal az ország másik felével ismerkedhetnek meg. Mindez talán a TAO-s pénzek jótékony hatásának is köszönhető, hiszen a korábbi évekkel ellentétben ezúttal nem volt gond feltölteni a létszámot, huszonnyolc együttes nevezett a második vonal küzdelmeire. Az öt budapesti csapatból sorsolás útján hármat (Vasas, SZISE, Kispest) keletre, míg kettőt (FTC II., Spartacus) nyugatra irányítottak.

Venczkó Ferenc technikai vezető:
- Papíron talán a mi csoportunk tűnik az erősebbnek, de igazából ez majd csak a pályán derül ki. A felnőtt csapatunk kerete nagyjából kialakult, konkrétumokról rövidesen beszámolunk. Augusztus elsején a felnőtt és junior korosztályban közel negyven játékossal kezdjük el a felkészülést, és mivel a 92-es születésűek kiöregedtek a juniorok közül, így ebben az évben a nagyok meccse után keveseknek kell majd duplázni.

  1. forduló: Kézilabda Szeged SE – Vasas
  2. forduló: Vasas – Orosházi NKC
  3. forduló: Hajdúböszörményi TE – Vasas
  4. forduló: Vasas – Kecskeméti NKSE
  5. forduló: Hajdúnánás Termál SC – Vasas
  6. forduló: Vasas – Nyíradony VVTK
  7. forduló: Szent István SE – Vasas
  8. forduló: Vasas – Inárcs-Örkény KC
  9. forduló: Csorvási SK – Vasas
10. forduló: Vasas – Eszterházy KFSC
11. forduló: Szeged KKSE – Vasas
12. forduló: Vasas – DVSC II.
13. forduló: Kispesti NKK – Vasas


Hirdetések