2012.05.15. | Kézilabda

A mérkőzés minden percét élvezte junior csapatunk!

Vasas SC - Mohácsi TE 36:25 (18:12)
Fáy utcai sportcsarnok

Vasas: Tzintzis Alexandra - Komsa Klaudia 5, Fekete Bozsana 10, Forgács Szimonetta 4, Tóth Orsolya 5, Komsa Nikolett 2, Krizsán Alexandra 3

Csere: Deme Tímea 3, Ködmön Krisztina, Szűcs Zseraldina 2, Kerék Fanni 2, Terenyei Tímea, Putz Klaudia (kapus), Molnár Petra (kapus)
Kiállítás: 6 perc 
Hétméteres: 3/3 

Varga Márta vezetőedző értékelése:
"A felnőtt mérkőzés sikere után a junior csapat is kellő komolysággal és elszántsággal kezdte a találkozót. Tzintzis a kapuban remekelt, Forgács Szimonetta támadásban jól irányította a csapatot. Tóth Orsi, Fekete Bozsana és Krizsán Alexandra gólerős támadójátékának köszönhetően a félidő 16. percében már 12:4-re vezettünk. Rendezte sorait a Mohács és felzárkózott 18:12-re. A második játékrészben a Komsa testvérek indítás góljai, illetve Deme Timi átlövéseivel növelni tudtuk az előnyt. A kapuban, a csereként beálló Molnár Petra nagyszerűen hárította az átlövéseket. Szűcs Zseri és a fiatal Kerék Fanni is feliratkozott a góllövők közé. Csapatként szépen együtt dolgozott a gárda és élvezte a mérkőzés minden percét. Gratulálok a lányoknak a győzelemhez, hasonló hozzáállással az utolsó fordulóban is sikeresek lehetünk az FTC otthonában."



Hirdetések