2012.05.14. | Vízilabda
Még negyvennyolc óra sem telt el a 2011-2012-es idényt lezáró Mladost Zagreb elleni mérkőzés óta, ám a TEVA-Vasas-UNIQA irányítói már a jövő évi keret véglegesítésén dolgoznak, hiszen a játékosok többségének a londoni olimpiáig van aláírt szerződése.

Az eddigi tárgyalások értelmében bizonyosnak látszik, hogy jövőre is piros-kék színekben pólózik majd Drasko Brguljan, Nagy Viktor és Vámos Márton, akik már elkötelezték magukat, és a Komjádi uszodába teszi át székhelyét az olimpiai válogatott kerettag center Hárai Balázs is. 

Biztosan távozik viszont Miho Boskovic és dr. Kiss Gergely. 
A horvát világklasszis családi okok miatt tér vissza hazájába, de kinyilvánította, hogy egy év múlva szívesen visszajönne, amennyiben a Vasas lehetőségei engedik és a szakmai stáb is számít rá. A balkezes, háromszoros olimpiai bajnok játékosnak pedig az anyagi források szűkülése miatt a klub nem tudott új ajánlatot tenni, így a két fél útjai elválnak.

A klub irányítói – köztük Markovits László klubelnök és Méhes Jenő szakosztály-igazgató – a mai és holnapi nap folyamán az együttes többi tagjával is tovább folytatják az egyeztetéseket, így rövidesen kialakul az a keret, amellyel majd Földi László és Mátéfalvy Csaba megkezdheti a felkészülést a következő idényre.


Hirdetések