2012.05.14. | Labdarúgás

Télen megerősödött a pécsi csapat, hiszen hat szerb játékost igazoltak, és ezt a tavaszi eredményeik is alátámasztották.

Vasas Kubala Akadémia – Pécsi MFC 1-2 (0–0) 
Fáy utca, Mészöly pálya

Vasas: Perlmutter B. – Elek D. (Kárpáti V.), Vámos Sz., Ferkó Á., Szemerédi P., Cseke B., Bonivárt E., Horváth G. (Klujber P.), Szedlár Z., Turi Á., Ádám M. (Madarász Á.)
Gólszerző: Cseke (53. perc)

Jobban kezdtek a vendégek, mégis mi kerültünk emberelőnybe, hiszen a 11. percben a kapusuk elütötte Turit nyilvánvaló gólhelyzetben, amiért a kiállítás sorsára jutott. Tíz percbe tellett, mire próbáltunk is élni az előnyünkkel, de nem volt jó a játékunk, lassú volt a labdajáratás, sok volt az előkészítetlen indítás, ívelés, ráadásul ziccerben hibázott Turi. Szünet után kicsivel jobban játszottunk, az 53. percben Cseke átlövéséből gólt szereztünk (1-0), azonban Turi újabb ziccert hibázott, és érződött, hogy ebből baj lehet. A vendégek lábra kaptak emberhátrányban is, a 74. percben egy szabadrúgás után előbb egyenlítettek (1-1), majd a 86. percben egy szöglet után a győztes gólt is megszerezték (1-2). Elkeserítő volt a játékunk, keveset tettünk a sikerért, ellenfelünk viszont motiváltan, és jól is játszott, megérdemelten nyertek.

26. forduló: VKLA – GYŐRI ETO 05.12. Szombat 10:00 Fáy u.


Hirdetések