2012.05.14. | Kézilabda
A már biztos ezüstérmes Mohácsot győzte le a Vasas szép játékkal a Fáy utcában.

Vasas – Mohácsi TE 32:29 (15:15)
Fáy utca

Vasas: Brunner – Komsa 2, Fekete 3, Mezei 1, Tóth O. 8, Bognár Zs. 4, Krizsán 9, Csere: Sebestyén 1, Bognár N. 2, Terenyi 2, Bús, Tzintzis (kapus).

Az ezüstérem ellenére gondokkal küzdő, lemondott edzőjét elveszítő együttest fogadtunk a Fáy utcában. Az első percek történései azonban cáfolni látszottak ezt, hiszen a vendégek 5:1-re elhúztak. Varga Márta vezetőedző azonban egy időkéréssel és jó ütemű cserével úrrá tudott lenni a gondokon, és a félidőre már döntetlennel vonulhattak a csapatok.
A második játékrészt mi kezdtük jobban, állandósítottuk két-három gólos előnyünket, amikor pedig egyre feljött az ellenfél az 51. percben, képesek voltunk egy 4:0-ás szakaszt produkálni, amivel el is döntöttük a találkozó végkimenetelét.

Varga Márta vezetőedző:
- Tavasszal hiányoltam a bravúrt a csapattól, most egy fordulóval a vége előtt ezt is megkaptam, végre mi szolgáltattuk a forduló pozitív meglepetését. Tóth Orsolya a mohácsiak ellen általában brillírozik, szerencsére most sem volt másként. Krizsán Alexandra a tíz kapott hetesünkből nyolcat értékesített, és ezúttal szélsőinkre sem lehet panasz, akik akkor lőttek fontos gólokat, amikor kellett, Brunner Zsanett pedig a kapuban adott tartást a kritikus pillanatokban.
A hullámvasút tovább folytatódott, most lépéselőnyben vagyunk az ötödik helyért vívott harcban riválisainkkal szemben, de az utolsó fordulóban a Fradi második csapatát le kellene győznünk ahhoz, hogy ez meglegyen. Ha az ezen a meccsen látott felfogásban játszanak a lányok, akkor van rá esélyünk.


Hirdetések