2012.05.02. | Labdarúgás
Számos alapember hiányzott csapatunkból, de a pályán lévők óriási szívvel játzsva kiharcolták a győzelmet.

Vasas Kubala Akadémia – FTC 1-0 (1-0)
Fáy utca, 50néző

Vasas: Németh – Tóth, Faragó, Baglyas, Lesták – Rőthy, Kollár, Omar El-S. – Primus, Márton Fazekas
Csere: Lékai, Szemes, Fischer, Pápai, Simon
Edző: Késedi Gábor

Góllövő: Baglyas
Kiállítva: Pápai

A mérkőzés nagyon nehezen indult. Rengeteg hiányzónk volt. A mérkőzés előtt közvetlenül összeállítást kellett változtatni, mert Zoltay nem tudta vállalni a játékot. A 28.perc környékén ismét kényszerű cseréket kellett végrehajtani, mert Tóth Tomi megsérült, Rőthy közel 4 hónapos kihagyás után 12 nap edzés után, csak ennyit bírt. A második félidőben Kollár Márk sérült meg, így őt is le kellett cserélni. Sajnos Fazekas is megsérült, de őt nem tudtuk lecserélni, mert már nem volt cserénk…Még szerencse, hogy Pápait csak a végén állították ki…
 A körülmények jól mutatják, hogy valami rettenetesen nehéz dolga volt a csapatnak. Az első félidőben még egyenrangú játékot tudtunk nyújtani a vendégekkel, habár már ekkor is Ők birtokolták picivel többet a labdát. A második játékrészben egy totálisan felforgatott csapat próbált ellenállni az FTC rohamainak. A srácok érezve, hogy most nem tudnak dominálni, védekezőbb felfogást választottak. Hatalmas energiákat mozgósított a vendég együttes és erre nagyon jól reagáltak a mieink. 
Németh kiválóan védett, a védelem fantasztikusan dolgozott. Faragó, Baglyas és Pápai remekül állták a rohamokat. Fazekas csatárként dolgozott szuperül. Lesták védekező középpályásként kellett, hogy dolgozzon. Remekül alkalmazkodott. Ezen a hihetetlen körülmények között lezajlott meccsen, nem játszottunk sziporkázóan, de valami elképesztő akarattal és szívvel dolgozott a csapat. Minden dicséretet megérdemel. Gratulálunk fiúk!


Hirdetések