2012.04.21. | Labdarúgás
Csütörtökön, hétközi mérkőzésen lépett pályára Kecskeméten U19-es csapatunk, de nem volt sok örömünk benne.

Kecskemét - Vasas Kubala Akadémia 3 :1 (1:0)

Vasas: Steer B. – Bonivárt E., Nyéki M., Vámos Sz., Szemerédi P., Elek D. (Cseke B.), Kárpáti V., Thoma K. (Lázár B.), Illés D. (Ferkó Á.), Szedlár Z., Turi Á.
Góllövők: Lázár (83. perc, 11-ből)

Lassú tempóban kezdődött a mérkőzés, a 15. percben egy gyors kiugratás után vezetést szereztek a hazaiak (1-0), ezután kezdték jobban csipkedni magukat a fiúk. Nem volt ugyan átütőerő a támadásainkban, mégis akadtak helyzeteink (nem is kicsik…), hiszen hibára kényszerítettük ellenfelünket, azonban a befejezések átgondolatlanok voltak. A második félidőt jobban kezdtük, továbbra is kapujához szögeztük a hazaiakat, de csak kapufáig jutottunk, miközben a legnagyobb lehetőségek is kihasználatlanul maradtak. A játékrész közepén a 63. percben (2-0), és tíz perccel később is (3-0) ugyanolyan gólokat kaptunk, melyeket védőink katasztrofális helyezkedési hibái, és dekoncentrált játéka okozott, a hazaiak egy szem csatárát nem voltak képesek megállítani. Szépítésre még futotta a 83. percben, a Szedlár ellen elkövetett szabálytalanságért megítélt büntetőt Lázár értékesítette (3-1).

Helyzetkihasználásunk katasztrofális volt, védelmünk tagjai egytől egyig össze-vissza mozogtak, és egy teljességgel érthetetlen produkció jött össze, így fájó vereséget szenvedtünk egy jóval gyengébb csapattól.

Következik:

24. forduló: VKLA - FTC 04.28. Szombat 9:00 Fáy u.


Hirdetések