2012.03.07. | Röplabda
A bajnoki negyeddöntőben harmadszor is játszmaveszteség nélkül múlta felül a Vasas Óbuda a Szolnokot, a csapat a Békéscsabával  meccselhet majd a fináléba kerülésért.

Vasas Óbuda – Szolnoki Főiskola RKSI 3:0 (11, 18, 23)
Folyondár u., 100 néző.
Vezette: Csizmarik, Bodrogi

Vasas: Dékány 17, Nagy E. 11, Milovits 4, Sándor 6, Miklai 1, Oláh V. 4. Csere: Lévai (liberó), Gudmann, Fábián, Stefanik 7, Gubicza 2, Borsos 3, Takács B. 4.
Edző: Jókay Zoltán

Szolnok: Szepesi, Szivós I. 6, Illésné 3, Pintér 11, Karakas 12, Szigediné 3. Csere: Pammer (liberó), Kun B.
Edző: Makai Péter

Az első játszmát – alapcsapatunkkal – magabiztosan nyertük, aztán ahogy telt az idő egyre több lehetőséget kapott második sorunk, és a győzelem velük sem volt kétséges.

Jókay Zoltán:
- Nagyjából ugyanazt lehet elmondani erről a meccsről is, mint az előző kettőről. A jó kezdés után most is fokozatosan alábbhagyott a figyelem, a végén küszködnünk kellett.
A Megyeri út közelebb van, mint a Viharsarok, megint távolra kell majd utaznunk, de a Békéscsaba szimpatikus együttes, évről-évre szépen építkeznek, megérdemelték, hogy beérjen a munkájuk gyümölcse. Szívósan játszanak, különösen otthon veszélyesek, hiszen nekik is remek a szurkolótáboruk. Határozott, pontos játékkal győzhetjük csak le őket, nem szabad engednünk, hogy ráérezzenek a siker ízére. Részletesen elemezni fogjuk a játékukat.
Tegnap Oláh Vivien már másfél szettet eltöltött a pályán, próbálgatja mennyit bír a lába. Úgy tűnik az injekciós kezelés hatékony, hiszen már az első után komoly javulást tapasztaltunk. Miklai Zsanett válla sem százszázalékos még, de javulgat ő is.


Hirdetések