2012.02.26. | Röplabda
A három nyert mérkőzésig tartó bajnoki negyeddöntő első felvonásán, a Vasas Óbuda  odahaza nyert három játszmában a Szolnok ellen.

Vasas Óbuda – Szolnoki Főiskola RKSI 3:0 (11, 20, 25)
Folyondár utca, 50 néző

Az alapemberekkel könnyedén behúzott első szett után, Jókay Zoltán próbált több lehetőséget adni a cserejátékosoknak is, akikkel azonban már nem volt annyira egyértelmű a találkozó képe. A mérkőzés hajrájában két játszmalabdához is jutottak a lelkes vendégek, de szerencsére nem esett folt a önbecsülésünkön.

Jókay Zoltán vezetőedző:
- Nem vagyok maradéktalanul boldog, mert azt a tanulságot kellett levonnom, hogy még egy ilyen meccsen sem számíthatok a cseréimre. Nem igazán értem őket, úgy tűnt kívülről, hogy minden kedv nélkül mentek fel a pályára, mintha nem is akarnának bekapcsolódni a játékba. Pedig hát mikor máskor tudnának bizonyítani, mint egy ilyen kevésbé kiélezett szituációban, ha ilyenkor is stresszelnek, akkor bizony nehezen lesz belőlük jó játékos.
Miklai Zsanett lába egyre többet bír, de még kell neki egy kis idő, hogy utolérje magát. Oláh Vivien gyógyulásából sajnos közel tíz nap eltelt előrelépés nélkül, hiszen az injekciókúrát csak jövő héten tudja majd elkezdeni, ez viszont cseppet sem jó hír.

 


Hirdetések