2012.02.18. | Röplabda
A Magyar Kupa elődöntőjében a Vasas Óbuda szoros és izgalmas mérkőzésen múlta felül a gödöllőieket.

Vasas Óbuda – TEVA-Gödöllői RC 3:1 (22, 24, –19, 23)
Fáy utca, 600 néző
Vezette: Mezőffy, Vári

Vasas Óbuda: Milovits, Sándor, Nagy, Dékány, Oláh, Borsos, Lévai (liberó), Csere: Gudmann, Fábián, Miklai 
Vezetőedző: Jókay Zoltán 

TEVA Gödöllő RC: Csengeri, Merkoszki, Lutter, Szakmáry, Szeles, Németh, Lékó (liberó) Csere: Horváth, Berze, Krigel Vezetőedző: Ludvig Zsolt,

A két szurkoló tábor zajos biztatása mellett, remek hangulatú mérkőzést vívott egymással a két csapat, mind a négy szettben hatalmas küzdelem folyt a pályán.

Az elsőben többnyire a Gödöllőnél volt az előny, aztán 16:18-nál Fábián Fanny kezdett adogatni, és 21:18-nál hagyta abba azt, a vezetést aztán már meg is tartottuk. A második játszma meglehetősen hektikus volt, hol az egyik, hol a másik csapatnál volt az előny, 9:11-nél ezúttal Oláh Vivien szerválhatott ötször egymás után, a végjátékban pedig nüanszok döntöttek a javunkra. A vesztes harmadikból leginkább arra emlékezhetünk, hogy rossz nyitásokkal rengeteg pontot herdáltunk el, no meg arra, hogy a vége felé Miklai Zsanett is pályára lépett, de ő sem tudott segíteni. A folytatásra szerencsére összeszedték magukat a lányok, kevesebbet hibáztak, bár kétszer is magukra engedték az ellenfelet, de a legvége a miénk volt.
Holnap ebédidőben, egy órakor, következhet a döntő a BSE ellen!

Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

Jókay Zoltán vezetőedző:
- A kupameccsek klasszikus forgatókönyve szerint alaposan megdolgoztatták egymást a csapatok, de inkább csak a nagy harc jellemezte a játékot, csupán rövid időszakokban játszottunk igazán jól. Gratulálok a gödöllőieknek, kemény ellenfelek voltak!
Sérültjeink ugyan visszatértek, Sándor Renáta és Dékány Bernadett végig a játéktéren volt, de hosszú kihagyás után bizony alaposan elfáradtak a végére, ráadásul Miklai Zsanettről még nem is mondhatom el, hogy teljesen stabil lenne az állapota. Ezért is érthetetlen a számomra, hogy a döntő két résztvevője közül az egyik – és ezek nem mi vagyunk – másfél napot pihenhet, míg a másiknak alig több mint fél napja van erre. Oláh Vivien térde is fáj, úgyhogy nem a legjobb előjelekkel készülünk a fináléra, de remélem holnapra azért mindenki összeszedi magát! 

ja  

Hirdetések