2012.01.20. | Röplabda
A Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján a tatabányaiak hazai pályán sem tudták megnehezíteni a Vasas Óbuda csapatának dolgát.

Tatabányai Volán SE – Vasas Óbuda 0:3 (-16, -16, -17)

A hazai háromszettes siker után, idegenben is ugyanilyen arányban nyertünk és készülhetünk a négyes döntőre, amelyet a Magyar Röplabda Szövetség a Fáy utcában rendez meg!
Az eseményre február 17. és 19. között kerül sor, a női mezőnybe a Vasas Óbuda ellenfele a hazai bajnokság két éllovasa, a BSE és a Gödöllő, valamint az NB II-es Nyíregyháza lesz.

Jókay Zoltán vezetőedző:
- Alacsonyabb hőfokon égve sem okozott gondot a kupadöntőbe jutás Tatabányán, annál inkább meggyűlt a bajunk a nyitásokkal, hiszen huszonegyet rontottunk közülük. Erre persze most akad magyarázat, hiszen az korábbi meccsek negatív tapasztalatai alapján ezen a héten új, az eddigiektől eltérő módon gyakoroltuk azokat. Lehet, hogy ez, no meg a szokatlan labda bizonytalanította el a lányokat.
 A négyes döntőben viszont már igazi kihívások várnak majd ránk, hiszen nem kétséges, hogy riválisaink fokozottan készülnek ellenünk, mivel a szezon eddigi részében nem mérethették meg magukat velünk szemben. Nekünk pedig majd bizonyítanunk kell, hogy a nemzetközi porondon tanultunk annyit, hogy képesek vagyunk megbirkózni velük.
Addig persze folytatódik számunkra a Közép-európai Liga, szombaton Mariborban lépünk pályára. Itthon 3:0-ra kikaptunk tőlük, és ahogy akkor, ezúttal sem tudunk majd teljes csapattal kiállni, hiszen Dékány Bernadett sérülése miatt most is hiányozni fog a pályáról. 
Újra elemeztem az első meccs felvételét, ma délután ezt a játékosokkal közösen is megtesszük. Ellenfelünk akkor nagyon magabiztosan, jól nyitott, persze ebben nekünk is volt „részünk”. Arra a stabilitásra ami akkor hiányzott, most nagy szükség lenne ahhoz, hogy sikeresen helytálljunk Szlovéniában.

ja  
 

 


Hirdetések