Jenkei Dániel, 2023.02.17. | Klub

A Testnevelési Egyetemen tartotta hagyományos bálját a Sportegyesületek Országos Szövetsége, amelyen a Vasas Sport Clubot is díjazták.

Kétéves kényszerű covid-szünet után rendeztek újra SOSZ-bált, amelyen elismerték és megköszönték a magyar sportegyesületek 2022-ben végzett munkáját.

Az est díszvendége, Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter köszöntőjében többek között kiemelte, hogy a sportegyesületek nélkülözhetetlen nevelőmunkát végeznek a társadalom számára is. Mint elmondta, három igazolt sportoló gyermek édesapjaként közeli tapasztalatai vannak erről neki személyesen is.

A házigazda SOSZ nevében Deutsch Tamás elnök a sportegyesületek munkáját és eredményességét méltatta, tágabb időbeli kitekintés mellett, hozzátéve, hogy rengeteg szereplő áldozatos munkájára van szükség ahhoz, hogy a hazai sportklubok ilyen erős egységet alkossanak.

A különböző produkciókkal tarkított hivatalos program végén pedig átadták a 2022-es év legjobbjainak járó díjakat. 

A Vasas SC ezúttal is a legjobbak között végzett, hiszen a parasportolók nemzetközi eredményessége alapján a második, míg az épeknél a hetedik helyen végzett klubunk. Polgár-Veres Árpád sportszakmai elnökhelyettes így elismerő oklevelet vehetett át Dr. Schmidt Ádám sportállamtitkártól.
 


A Vasas SC képviseletében Polgár-Veres Árpád sportszakmai elnökhelyettes és Jenkei Dániel kommunikációs vezető
vett részt az eseményen


Hirdetések