2011.12.24. | Röplabda
A csapat a pályán, támogatóik és vezetőik a fehér asztal mellett zárták le a mögöttünk hagyott esztendőt.

Szerdán fájdalmas pofonba futott bele együttesünk, az előzetesen verhetőnek tűnő Slavia Bratislava három szettben nyert a Folyondár utcában.
A VasasTv összefoglalójából Kőnig Gábor, Gudmann Csilla és Milovits Júlia mérkőzés utáni gondolatait is megismerhetjük.

Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

Az óbudai Symbol Budapest - Gasztronómiai, Szórakoztató és Kulturális Központban, a klub vezetői köszönték meg a szakosztály mögött felsorakozóknak a nagylelkű támogatást.

Fördős László a Vasas SC és röplabda szakosztály tiszteletbeli elnöke, Markovits László elnök, dr. Lehoczky Dániel elnökhelyettes, Polgár Veres Árpád sportigazgató és dr. Steinmetz Ádám a Vasas Szponzori Klub vezetője fogadta és köszöntötte a vendégeket.
Mindenekelőtt Bús Balázst Óbuda–Békásmegyer polgármesterét, aki nyár óta a szakosztály elnöki tisztséget is betölti és máris rengeteget tett gondtalan működés érdekében. Megjelent Kocsány János, a Graphisoft Park SE vezérigazgatója és munkatársa Rotter Barbara, Hoffman Iván, a Hofeka Kft. tulajdonosa, dr. Durst János és Novák László elnökségi tagok, Fülöp Mariann a Market Zrt. képviseletében, Kis Jenő az óbudai Diego tulajdonosa, a Hotel Ramada Plázától dr. Gyurisza Ildikó és dr. Nagy Ágnes, a Mókussörkert tulajdonosa Zábó Attila, az ünnepség helyszínét ezúttal is biztosító Symbol kereskedelmi igazgatója Sas Tamás, valamint Huszár Tamás, akik mindannyian a Vasas támogatói.

További fotók>> 


Hirdetések