Nagy Dániel, 2023.01.21. | Kézilabda

Komoly erőfelmérő vár a kézilabdacsapatunkra vasárnap délután: a tavaly még hozzánk hasonlóan élvonlbeli Szombathely csapata fogadja a lányokat az NB I/B 15. fordulójában.

NB I/B, 15. forduló

Szombathelyi KKA–Vasas SC
január 22., 15:00
Aréna Savaria


A megszokottól eltérően ezen a héten vasárnap játszik bajnoki mérkőzést a kézilabdacsapatunk: a lányok Szombathelyen vendégeskednek az NB I/B 15. fordulójában. Rangadóra van kilátás, ugyanis az ellenfelünk tavaly – hozzánk hasonlóan – még az első osztályban szerepelt, és a második vonal őszi szezonját sem zárták rosszul, hiszen a Kozármislennyel holtversenyben a második legkevesebb pontot veszítették eddig. Azonban a vasasos játékosok sem feltett kezekkel érkeznek majd az Aréna Savariába, hiszen az imént említett mutatóban nincs nálunk jobb a mezőnyben; sorozatban a hetedik bajnoki győzelmüket szerezhetik meg a kéziseink.
 


 

A találkozó előtt a nyáron érkező beállósunkat, Bánhidi Barbarát kérdeztük.

„A bajnokságban a leglényegesebb a védekezés, erre eddig is igyekeztünk nagy hangsúlyt fektetni, és a szombathelyiek ellen is kulcsfontosságú elem lesz – kezdi Bánhidi. – Apró dolgokon múlik majd, ki nyeri a meccset, az számít, ki a legkoncentráltabb, legfelkészültebb. Ami biztos, hogy jól edzett a csapat, így ebből a szempontból nem lehet problémánk! Meccsről meccsre jobban teljesítünk, kellettek az őszi pofonok, amikből sokat tanulhattunk, a jó periódus pedig érezhetően a hangulatra is hatással van. Az átigazolás előtti időszakom nem volt könnyű, de a lányokkal és a stábbal is megtaláltam a közös hangot, így már csak a céljainkra koncentrálok.”

A találkozót élőben ezen a linken lehet majd nézni.


Hirdetések