2007.03.21. | Ökölvívás
Három versenyen is bizonyítania kell a Vasas Rica Hungária ökölvívóinak a héten.

Kezdjük talán a „legrangosabbal”. Harcsa Norbert (69 kg) és Nagy András (75 kg) múlt hét óta a Tatai edzőtáborban készülnek, mivel csütörtökön Angliába utaznak válogatott csapattalálkozóra. Nem lesz könnyű dolga a fiúknak, a szigetországi csapat gőzerővel készül már a 2012-es londoni olimpiára. A válogatott az utolsó napokat már a KSI edzőtermében tölti.

Szintén csütörtökön utaznak el Bacskai Imre vezetésével a fiúk közül néhányan, egy Szerbiában megrendezésre kerülő versenyre. A Vasas öklözői közül Ráth Miklós (57 kg), Görbics Gábor (60 kg), Bacskai Balázs (64 kg), Lévai László (75 v. 81 kg), Darmos József (91 kg), Bouquet Bence (+91) indul. Bacskai edző bizakodó, a fiúk remek teljesítményt nyújtanak az edzéseken.

Hétvégén kerül megrendezésre a Dr. Lasz György Emlékverseny. Erről a versenyről annyit kell tudni, hogy serdülö, kadett és felnőtt korcsoportban kezdőknek rendezik, vagyis olyan sportolók indulhatnak rajta, akiknek a „meccsszáma” 5 alatt van, junioroknál és a nőknél viszont bárki indulhat. A Vasas „kezdőbb” ökölvívóin kívül két női bunyósa, Vass Diána és Nagy Katalin is elindulnak a versenyen. 

NK


Hirdetések