Jenkei Dániel, 2022.11.29. | Röplabda

Igazolta a papírformát a Vasas Óbuda a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében Tatabányán, vendégjátékunk pedig jótékony célt is szolgált.

MAGYAR KUPA, NYOLCADDÖNTŐ
TRSE-VASAS ÓBUDA 0:3 (-14, -8, -8)

Árpád Gimnázium, 200 néző. Vezette: Vígh, Halász T.

TRSE: Sinai 1, Rácz 2, Nagy A. 2, Csutorás 4, Kocsis 3, Horváth E. 1. Csere: Kovács G., Szabó L. (liberók), Csordás 1, Kárpáti 2, Velő 1, Torma 1 . Vezetőedző: Szabados István

Vasas: Fricova 12, Papp O. 8, Vezsenyi 14, Jámbor 12, Fábián 2, Kump 9. Csere: Szalai A. (liberó). Vezetőedző: Giannis Athanasopoulos


Nagyon készült a tatabányai csapat a Vasas Óbuda vendégjátékára, amellyel egy helyi kisfiú műtéti költségeire gyűjtöttek, és ilyen tekintetben is nagyon eredményesen zárult a találkozó, hiszen több mint egymillió forintot adtak össze a kilátógtók Zolika gyógykezelésére.

A pályán pedig a Vasas Óbuda igazolta a papírformát és három sima szettben jutott be a legjobb nyolc közé a Magyar Kupában.

 

Giannis Athanasopoulos így nyilatkozott a Vasas Óbuda honlapjának a találkozó után:
- Természetesen örülünk a győzelemnek és a továbjutásnak, illetve én a játékosok mutatott teljesítményének is, de ma nem a mérkőzés volt a legfontosabb. Gratulálok a Tatabányának a nagyszerű kezdeményezéshez, a legjobbat kívánjuk mi is Zolikának és az egész családnak.


Hirdetések