Jenkei Dániel, 2022.10.21. | Labdarúgás

Az első félidőben dominált az NB I meglepetéscsapata, így a Vasas FC pont nélkül maradt az Illovszky-stadionban.

OTP Bank Liga, 12. forduló
Vasas FC - Kecskeméti TE 1-2 (0-2)


Illovszky Rudolf Stadion, 2022 néző

Vasas FC: Jova - Ódor (Szivacski, 47.), Otigba (Márkvárt, 47.), Iyinbor, Silye - Hinora (Ihrig-F., 47.), Hidi, Berecz, Géresi (Cipf, 47.) - Novothny, Holender (Zimonyi, 78.)
Vezetőedző: Kondás Elemér

Kecskeméti TE: Varga - Nagy, Szabó A., Belényesi, Szalai G., Zeke - Vágó, Szuhodovszki (Ryashko, 91.), Katona (Sági, 81.) - Banó-Szabó (Duranovic, 81.), Tóth (Szabó L., 70.)
Vezetőedző: Szabó István

Gólszerző: Vágó (35.), Zeke (40.), ill. Cipf (47.)

Sárga lap: Berecz (13.), Hinora (28.), Novothny (79.), Márkvárt (92.), ill. Banó-Szabó (13.), Szalai (52.), Szabó A. (64.)


A kecskeméti csapat a Fáy utcában is bemutatta, hogy miért állt a forduló előtt a tabella második helyén, hiszen nagy sebességgel és pontosan futballoztak, amivel szemmel láthatóan meglepték a mieinket.

Ennek az eredménye két vendéggól és ugyanennyi kapufa lett az első negyvenöt perc során, miközben a Vasas FC nemigen találta a ritmust.

A második félidő legelején aztán felcsillant a remény: Cipf gyönyörű gólt ragasztatott Varga kapujába, és ez a játékrész már jóval kiegyenlítettebb játékot hozott, ám bánatunkra több gól nem született, így a Kecskemét mindhárom pontot elvitte magával.


Hirdetések