Nagy Dániel, 2022.10.21. | Kézilabda

Szombat délután a velünk azonos pontszámmal álló FKSE-Algyő csapatához látogatunk a női NB I/B 7. fordulójában; a mérkőzés előtt Sárkány Petra nyilatkozott a honlapunknak.

NB I/B, 7. forduló

Levendula Hotel FKSE-Algyő–Vasas SC
október 22., 16:00
Algyő, Fehér Ignác Általános Iskola


Az FKSE-Algyő csapatához utazunk szombaton délután, amely jó formában kezdte az őszi szezont: négy győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel a csapatunkhoz hasonlóan kilenc ponttal áll a tabellán.
 


 

A találkozó előtt ifjú balszélsőnkkel, Sárkány Petrával beszélgettünk a mérkőzéssel kapcsolatban.

„A múlt heti ikszet magunk mögött hagytuk, és már csak a következő meccsre fókuszálunk. Erős csapattal találkozunk szombaton – mondja Sárkány. – Az utánpótlás képviselőjeként a türelem a kulcs, nagyon sokat kell tanulnom, és minden kapott percért kőkemény munkára van szükség. Igyekszem a lehető legjobbammal segíteni a csapatot. A hétvégén nem lehet más célunk, csak a győzelem; elöl-hátul stabilitásra lesz szükség.”

A hét elején sorsolták a Magyar Kupa harmadik fordulójának párosításait: csapatunk az NB I-es Érdet fogadja hazai pályán, csütörtökön pedig az is biztossá vált, hogy a mérkőzés november 23-án 17 órakor kezdődik.


Hirdetések