Jenkei Dániel, 2022.10.13. | Vízilabda

Nagyon magabiztosan, elöl és hátul is kiváló játékkal nyerte meg az A-Híd VasasPlaket a szerb Sabac elleni találkozót a spliti BL-selejtező nyitányán.

Bajnokok Ligája, II. selejtezőkör:
VK Sabac-A-Híd VasasPlaket 4:13 (3-5, 0-3, 0-1, 1-4)

Gólszerzőink: Konarik Á. (3), Nagajev I. (3), Sedlmayer T. (2), Brguljan D, Randjelovics Sz., Mezei T., Erdélyi B., Bátori B.


Kellemesen nyárias időben, a tengerparti naplementét kiélvezve melegíthettek be az A-Híd VasasPlaket játékosai a spliti Poljud-uszoda teraszán a Sabac elleni mérkőzésre.

 


Ha pedig Vasas-szemüvegen keresztül nézzük, akkor maga a meccs is legalább ilyen szépre sikeredett! 

Az első negyed még komoly adok-kapokkal indult gólok terén, de Nagajev fórtalálataival már ekkor sikerült leszakítanunk a szerb bajnokság tavalyi bronzérmesét.

Ezután jött a második és a harmadik felvonás, amelyben a Mitrovics által dirigált védelem egyetlen gólt sem engedélyezett a Sabacnak, közben pedig elöl Konarik és Sedlmayer szállították a gólokat, de szinte mindenkinek volt egy-egy emlékezetes megoldása.

Összességében rendkívül agresszívan védekezve, támadásban pedig hatékonyan és kreatívan pólózott az A-Híd VasasPlaket. Ennél sokkal többet egy vízilabdacsapattól nem is lehet elvárni, ezúttal kilencgólos siker lett a jutalom.

Nagy kár, hogy mindezt csak a helyszínen lehetett kiélvezni, hiszen a beígért és kötelező stream-közvetítés elmaradt...
 


 

A remek kezdés után igazán intenzív folytatás következik, hiszen pénteken 10 órától a Steaua Bukarest ellen ugrunk vízbe, 20.30-tól pedig jön a rangadó a hazai Jadran Splittel.

 


Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!


Hirdetések