2011.07.23. | Labdarúgás
A Vasas-HÍD labdarúgócsapata a második mérkőzését is elveszítette az új bajnoki szezonban, ezúttal hazai pályán, az újonc PMFC ellen.

Vasas-HÍD - PMFC 1:2 (0:0)
Illovszky-stadion, 3000 néző
Vezette: Radványi (Demeter, Márkus)

Vasas-HÍD: Ilizi - Boukar, Kovács G., Gáspár  (Radványi, 68.), Katona, Kulcsár,  Bárányos, Bakos, Jokic, Simic, Homma (Beliczky, 76.). 
Vezetőedző: Komjáti András 

PMFC: Dibusz - Törtei, Todorovic, Lantos, Simonfalvi, Horváth Zs., (Tóth Z., 92.), Scepanovic, Pintér A., Nagy O., Andorka (Causic, 46.), Bajzát (Frölich, 66.). 
Vezetőedző: Mészáros Ferenc 

Góllövők: Gáspár (51.) ill. Horváth Zs. (49.), Nagy O. (71.) 
Sárga lap: Kovács G. (13.), Kulcsár D. (75.), Nagy O. (75.)

Az már az első percektől látszott, hogy Komjáti András gatyába rázta csapatát a debreceni fiaskó után, jóval pontosabban és összeszedettebben kezdtük a mérkőzést, igaz ellenfelünk is több területet hagyott, mint múlt héten a Debrecen.

Ebben a helyzetben kulcsfontosságú lett volna az első ziccerek kihasználása, ez viszont nem sikerült, elsősorban Simics előtt adódtak komoly lehetőségek, de a horvát támadó naggyá tette a vendégek kapusát. Az első félidő így gól nélkül zárult, igaz a játékrész krónikájához hozzátartozik, hogy az elején egy jogosnak tűnő tizenegyest nem adott meg csapatunknak a játékvezető.

A fordulás után továbbra is mi irányítottunk, így  igazi hidegzuhanyként jött Horváth vezető gólja a 49. percben, amelyhez Ilizi kapus rossz kifutása is nagyban hozzájárult. Mégsem szomorkodtunk sokáig: két perc múlva Bárányos szöglete után Gáspár érkezett jól, így hamar egyenlítettünk. (1-1)

Már szinte nyeregben éreztük magunkat, hiszen továbbra is nyomtunk, amikor a 65. percben jött a peches fordulópont: egy pécsi támadásnál Gáspár és Kovács csúnyán összefejeltek, előbbi egy pillanatra el is ájult, míg utóbbi csak jókora kötéssel a fején térhetett csak vissza.

A védelmünk ilyesfajta megbomlását hamar kihasználták a vendégek, akik a 71. percben megszerezték második - mint később kiderült győztes - góljukat. A hátralévő időben már nem volt annyi a csapatban, amely egy újabb gólhoz elég lett volna, így viszonylag nehéz helyzetből, pont nélkül várhatjuk a folytatást.


Hirdetések