2011.07.16. | Röplabda
Mostantól a Vasas Óbuda Hofeka csapatát erősíti Sándor Renáta, aki a bajnok BSE-től igazolt hozzánk.

Szakosztályigazgatónk, Vatai Gabriella tájékoztatása szerint Sándor Renáta egyéves szerződést kötött a klubbal, és ahogy elmondta, az így megerősített gárdánk most már egyértelműen a bajnoki arany fő várományosának számít.

Jókay Zoltán vezetőedző:
- Örülök, hogy Sándor Renáta minket választott, hiszen Takács Zsófi távozásával komoly űr keletkezett, és így most részben sikerült pótolnunk őt. Újra van három jó szélsőütőnk, és ez komoly taktikai variációs lehetőségeket biztosít majd a pályán.
Remélem azt a fajta dinamizmust ami a támadásban sajátja, a többiek is átveszik tőle. Erős játékos, aki a mérkőzéseken jól is tud összpontosítani, és sokat segíthet nekünk megbízható nyitásfogadásával is, ebben eddig nem voltunk túl erősek, de így most ez is változhat.

Sándor Renáta:
Egy törökörszági lehetőségem lett volna, de az ezen a héten kútba esett, ezért választottam a Vasast. Döntésemet nagymértékben befolyásolta, hogy az együttes a nemzetközi színtéren szerepel ősszel, így színvonalas mérkőzéseken fejlődhetek tovább.
Fiatal, ambiciózus csapatba kerülök, a lányok már eddig is szép sikereket értek el, de úgy gondolom most együtt még előbbre léphetünk. Jókay Zoltánnal is egészen jól kiismertük egymást a válogatott összetartásain, szakmailag nagyon felkészült edző, akitől sokat lehet tanulni. 

ja   

 


Hirdetések