2011.07.15. | Labdarúgás
Az OTP Bank Liga 2011-2012-es szezonjának nyitómérkőzésén csapatunk súlyos vereséget szenvedett Debrecenben.

DVSC –Vasas-HÍD 5:2 (3:0) 
Debrecen, 4000 néző 
Vezette: Andó-Szabó (Albert, Medovarszki) 

DVSC: Novakovic - Nikolov, Simac, Mészáros, Korhut, Bódi, Varga J., Szakály P. (Nagy Z., 81.), Rezes, (Ferenczi J., 67.), Kulcsár T., Coulibaly (Zahovaiko, 72.). 
Vezetőedző: Kondás Elemér 

Vasas-HÍD: Janjusevic - Boukar, Mileusnic, Gáspár, Katona, Kulcsár D., Bárányos, Kovács G., Jokic (Bakos, 45.), Beliczky, Homma (Simic, 45.), (Arsic, 62.).
Vezetőedző: Komjáti András

Az első játékrészben a hazaiak végig frissebben és pontosabban futballoztak, de háromgólos előnyüket mégis csak kapitális egyéni hibáknak  - amiből egy  a játékvezetőé volt - köszönhették. Dusan Mileusnic kiállítása és a megítélt büntető (ebből született a harmadik gól) erősen vitatható volt.
A szünetben Komjáti András lehozta a visszafogottan futballlozó Jokicsot és Hommát, a helyükre beálló Simic és Bakos lendületet adott a csapatnak, bár  Gáspár hibája után újabb gólt szereztek a  debreceniek. Ezután viszont a a mi perceink következtek Kulcsár és Simic egymást szolgálták ki, ennek a következménye két vasasos találat volt. Pár merc múlva aztán a hajdúságiak egy gyors és látványos akció végén nemcsak képletesen, hanem szinte szó szerint lezárták a találkozót, a hátralévő bő fél órában igazán érdemleges esemény már nem történt. 


Hirdetések