2011.07.14. | Labdarúgás
Holnap kezdődik az OTP Bank Liga 2011-2012-es idénye, a Debrecen vendégei leszünk a nyitómérkőzésen.

Cseppet sem vár könnyű feladat a jelentős személyi változásokon átesett csapatunkra  a cívisvárosban, de éppen azért frissítette a keretet a vezetőség, hogy az újonan érkezettek előremutató szemlélettel vezessék sikerekre a bajnokságban a Vasast.

Az utóbbi tíz esztendő statisztikája nem túl szívderítő számunkra, 2002 tavaszán sikerült utoljára bajnoki mérkőzésen  legyőznünk a debrecenieket, az azóta lejátszott tizenöt találkozón, egy kivétellel, minden alkalommal vereséget szenvedtünk. A számok tehát nem mellettünk szólnak, de régi igazság, minden új mérkőzés, új reményekkel is kecsegtet egyben.

A csapat ma este Hajdúszoboszlón tölti az éjszakát, ott végzik az utolsó simításokat a holnapi rajt előtt.

Az utazó keret: 
Janjusevic, Halasi – Boukar, Gáspár, Mileusnic, Polényi, Katona, Bakos, Kovács G., Bárányos, Simic, Homma, Jokic, Kulcsár, Arsic, Beliczky, Mundi, Ferkó Cs.

Komjáti András vezetőedző:
- Nehéz próba vár ránk pénteken, hiszen az erős ellenfélen túl, meg kell küzdenünk az összeszokottság hiányával is, olyan csapat lép pályára Vasas mezben, melynek a tagjai nem sokat játszottak még együtt. Persze akarattal, erős motivációval sok mindent lehet lehet kompenzálni, én mindenesetre teljes mértékben bízom a labdarúgóimban, remélem a mutatott játékkal rá is szolgálnak majd erre a bizalomra. Elsősorban arra próbálom ösztönözni őket, hogy próbáljanak maximálisan koncentrálni az előttük álló feladatra. A tavaszhoz képest mindenképpen más szerkezetű csapatot láthatnak majd szurkolóink a Nagyerdőben, hiszen a taktikánknak is alkalmazkodni kell az új csapattagok erényeihez.
Fontos megjegyezni, hogy Antal Péter technikai vezetőnk hősies munkájának köszönhetően játékosaink többségének a papírjai rendben vannak, remélem holnap déli tizenkét óráig a még meglévő hiányosságokat is sikerül pótolni.

ja   

 


Hirdetések