Jenkei Dániel, 2022.10.04. | Vízilabda

Idegenben játszották a második fordulót országos kiemelt csapataink, ezúttal az ifik és a serdülők tudtak győzni.

Országos Ifjúsági Bajnokság, 2. forduló
Szolnoki Dózsa-Vasas SC 10-17

Gólszerzőink: Peőcz Á. (4), Herczeg G. (3), Szűcs L. (3), Zelikov M. (3), Prágay M. (2), Kedves B., Orsós R.

Bóbis Máté, vezetőedző: - Örülök, mert azok a mentális tényezők, amik az előző héten hiányoztak, most megvoltak a játékosokban. Mindenki nagyon akarta a győzelmet, és ezt végül sok lőtt góllal sikerült elérni. Nekem egy jó tapasztalat, hogy az első forduló váratlan veresége után jól reagált a csapat, bízom benne, hogy ezt az arcunkat mutatjuk a folytatásban is.


Országos Serdülő Bajnokság, 2. forduló
Szolnoki Dózsa-Vasas SC 11-18

Gólszerzőink: Pleva J. (4), Básity M. (3), Tóth M. (3), Szabó D. (3), Haupert G. (3), Bebők B., Nagy L.

Homonnai Dániel, vezetőedző: - Szorosabb meccsre számítottunk, a kulcs az volt, hogy az ellenfél egyik meghatározó játékosát semlegesítsük. Ez az első negyedben még nem sikerült, ezért is lett 5-5 az a felvonás. Utána viszont megoldottuk, és gyakorlatilag a második negyedben elért 0-6-tal el is döntöttük a meccset. A tizenegy kapott gól kicsit sok, de ha az első negyedet nem számítom, akkor ez az adat is rendben volt, utána pedig végig nagyon fegyelmezetten játszottunk. A következő fordulókban még nehezebb feladataink lesznek. 


Országos Gyermek Bajnokság, 2. forduló
Szolnoki Dózsa-Vasas SC 9-3


Gólszerzőink: Vida Z. (2), Fehér B.

Kovács Róbert, vezetőedző: - Szorosabb eredményben bíztunk, de azért nem vagyok elkeseredve, mert így is láttam pozitívumokat. Az egyik, hogy egy nagyon jó Szolnokot kilenc gólon tartottunk, és bizony több is lehetett volna talán a meccsben, ha elöl nem vagyunk ilyen bátortalanok és pontatlanok. Sok nagy helyzet, közte ziccer és ötméteres is kimaradt ezen a meccsen részünkről. Ha ebben tudunk javulni, akkor az OSC és a Pécs ellen bármi benne lehet a pakliban.

 


Hirdetések