2011.07.12. | Labdarúgás
Sajtótájékoztatót tartott a Vasas-HÍD labdarúgócsapatának vezetése, az AS Roma budapesti vendégjátéka kapcsán.

Az eseményen megjelent Antonio Tozzi az AS Roma technikai vezetője, a csapat külföldi útjainak menedzsere, Faragó Attila a Vasas-Híd labdarúgócsapatának tulajdonosa, Markovits László a Vasas SC elnöke, Mészöly Kálmán a klub egykori világhírű labdarúgója, Gianni Annoni közéleti személyiség, Erdős László a Vasas Futball Kft. ügyvezetője, Gelei Károly FIFA-licenszes mérkőzésszervező. 

Erdős Lászlótól megtudhattuk – amit Antonio Tozzi is megerősített –, hogy a szerződés értelmében az AS Roma komplett, legerősebb csapatával érkezik Magyarországra. Augusztus 3-án egész napos programot szerveznek a Puskás Ferenc stadionban, melynek fókuszában – a programok jellege szerint – a Vasas mellett, Itália áll majd. 
A mérkőzés pontos kezdési időpontja még nem ismert, ez a közvetítő TV-s társaságtól is függ. A belépőket négy kategóriában, 3800, 4800, 6800 és 8800 forintért lehet megvásárolni az ország legtöbb jegyirodájában, illetve a jegyelado.hu weboldalon keresztül. A regisztrált Vasas-függők az elképzelések szerint személyenként egy darab jegyhez féláron juthatnak hozzá, és külön szektor is kialakításra kerül számukra.

 Markovits László a Vasas SC elnöke:
- Örülök, hogy a Vasas-HÍD vezetőinek 100 éves születésnapunk alkalmából egy ilyen rangos találkozót sikerült tető alá hozniuk. A centenáriumi gálánkkal és szakosztályok emlékversenyeivel úgy vélem már eddig is méltóképpen adóztunk a múltunk előtt, de egy ilyen nagyszabású esemény, ahol a szurkolóink is teljes létszámban jelen lehetnek, mindenképpen a habot jelenti azon a bizonyos képzeletbeli tortán. 
Tavaly ősszel már mi is folytatunk tapogatózó megbeszéléseket egy gálameccs megszervezéséről, de aztán új tulajdonos került futballcsapatunk élére.  Minden elismerés megilleti Faragó Attilát, Erdős Lászlót és Gelei Károlyt, hogy most megvalósították ezt.


Hirdetések