Nagy Dániel, 2022.09.16. | Kézilabda

Két százszázalékos együttes csap össze a női kézilabda NB I/B 3. fordulójában: a tabellát hibátlanul vezető csapatunk az eddig szintén két meccsből kettőt nyerő Szent István SE gárdájához látogat. A Vasas SC-hez idén nyáron érkező Dombi Katalint kérdeztük a mérkőzés előtt.

NB I/B, 3. forduló

Szent István SE–Vasas SC
szeptember 17., 18:00
Tököl, Városi Sportcsarnok


Nem panaszkodhatunk az NB I/B-s csapatunk első két fordulóban mutatott teljesítményére, a Vasas SC ugyanis két, viszonylag sima győzelemmel kezdte a 2022/2023-as évadot. A Kecskemétet tizenöt, a Tempo KSE-t hét góllal múlta felül Penszki Gergely alakulata, a hét végén pedig a Szent István SE ellen folytatná a sorozatot. A tököli találkozó nem ígér könnyű mérkőzést, hiszen a SZISE szintén két sikerrel kezdte a szezont.

Csapatunk hat új játékossal erősített a nyáron, közülük a beálló Dombi Katalint kérdeztük a meccs előtt.

„Könnyen lehet, hogy a bajnokság egyik legnehezebb meccse fog kerekedni a SZISE elleni találkozóból – kezdi Dombi. – Az évad elején járunk, így sok a csiszolnivaló a csapatunknál, ennek megfelelően közösen és egyénileg is teljes erőbedobással készülünk. Győzni szeretnénk, de óvatosnak kell lennünk, hiszen az ellenfelünknél számos rutinos kézilabdázó játszik. Oda kell tennünk magunkat, ha el akarjuk hozni mindkét pontot. A lányok és a stáb is sokat segített a beilleszkedésben, a csapattársakkal egyre jobban érezzük egymás játékát. Bízom benne, hogy folytatódik a fejlődés; az eddigi góljaimnak is nagyon örültem, de nem szeretnék megállni!”


Hirdetések