Gy. Szabó Csilla, 2022.09.09. | Kézilabda

Az idei szezon első hazai mérkőzésén, szombaton, a Tempo KSE együttesét fogadja női együttesünk a Sterbinszky-csarnokban. A második fordulós találkozó előtt, Szilovics Fannival nemcsak az esélyekről beszélgettünk, de az elmúlt heti győztes rajtot is felidéztük.

Női kézilabda NBI/B, 2.forduló

Vasas SC−Tempo KSE
2022.09.10., 17:00.
Sterbinszky Amália Kézilabdacsarnok

„Minden egyes találkozóra ugyanolyan komolyan készülünk, függetlenül attól, ki is az ellenfelünk – utalt Szilovics Fanni arra a megérzésére, miszerint nem a Tempo KSE elleni szombati találkozó lesz női csapatunk idei legnehezebb erőpróbája. – A meccs sorsa elsősorban a mi hozzáállásunkon múlik majd, ha komolyan és fegyelmezetten játszunk, akkor nem lephetnek meg bennünket. Most is a százszázalékot próbáljuk majd kihozni magunkból, s ezzel már a következő fordulóra is készülhetünk, hiszen a SZISE jóval nehezebb ellenfélnek tűnik.”

Győri nevelésű átlövőnket természetesen az elmúlt hétvégén, Kecskeméten aratott magabiztos győzelemről is kérdeztük, amelyből korosztályos Európa-bajnokunk egy góllal vette ki a részét:

„Jó érzés sikerrel kezdeni a bajnokságot. A támadásban és védekezésben gyakoroltakat egyaránt meg tudtuk valósítani az idénynyitó meccsen, s azt hiszem nemcsak az eredménnyel, de a játékkal is elégedettek lehettünk. Annak ellenére, hogy most, az idény elején, még minden területen van hová fejlődnünk. Nem feltétlenül gondolok itt nagy dolgokra, sokkal inkább egyfajta összecsiszolódásra. A saját teljesítményemmel azonban nem voltam maradéktalanul elégedett, a gólok, amelyeket magamtól várok, sajnos most még nem jöttek. Éppen ezért a védekezésemmel és a gólpasszaimmal igyekeztem a többieket segíteni. Remélem, hogy szombaton, a Tempo ellen, már eredményes is leszek, nemcsak hasznos!”

 


Hirdetések