2011.04.21. | Röplabda
Némileg váratlanul, de cseppet sem érdemtelenül, karnyújtásnyi távolságra vagyunk a bajnoki címtől. 

Ma kora este kerül sor a döntő negyedik felvonására a Folyondár utcában. Az utolsó két mérkőzésen magabiztosan múltuk felül BSE-t, ami reménykedésre ad okot. Nem gondolják ezt másként a lányok sem:

Jókay Zoltán vezetőedző:
- Az elmúlt napokban a fő feladatunk a lélektani felkészítés volt,  sokat beszélgettünk a játékosokkal, ma este azon múlik minden, hogy képesek lesznek-e a külső körülményeket figyelmen kívül hagyva önfeledten, a játékba belefeledkezve röplabdázni. Két dolgot kellene elkerülni, egyrészt hogy túlpörögjenek illetve, hogy ne legyen bennük túl nagy félelem. 
Múlt csütörtök után két nap pihenőt kapott a csapat, vasárnap pedig egy kalandparkba látogattunk, ahol a vidám hangulaton túl, némi izomlázra is szert tettek a lányok. 
A hétfő, a kedd, és a szerda pedig három edzést hozott. Első nap még némileg tompa volt a társaság, kedden már kicsit jobban ment, tegnap már látszott az „éhség”, ma meg abban bízom hogy következik a csúcsforma. 

Természetesen mi kívülállók is ezt reméljük, meg azt is hogy forró hangulat lesz este a Folyondár Vasas Sport- és Táncközpontban. A Vasas-függők kemény magja már az előző meccsen is biztosította ezt, de most a tét nagysága sokakat a lelátóra kell hogy csábítson. 
Ha hihetünk a számoknak és merész módon két adatból általánosítunk, akkor azt a következetést vonhatjuk le, a Vasas női röplabdacsapata hosszú kihagyás - 1989 -  után háromévente nyer bajnokságot: 2005-ben, 2008-ban és … 

ja     

Hirdetések