Jenkei Dániel, 2022.05.22. | Labdarúgás

Gólgazdag, hat találatot hozó döntetlennel zárta a szezont a Vasas FC a Soroksár ellen. Utána jöhetett a közös fieszta a szurkolókkal az Illovszky-stadion gyepén. Markovits László klubelnök pedig Raduly Jóska bácsinak ajánlotta a sikert.

Merkantil Bank Liga, 38. forduló
Vasas FC - Soroksár SC 3-3 (1-3)

Illovszky Rudolf Stadion, 3065 néző

Vezette:: Oláh Gábor (asszisztensek: Tóth II. Vencel és Sinkovicz Dániel)

Vasas FC: Jova - Szivacski, Otigba, Litauszki (Hidi M, 46.), Iyinbor - Berecz, Pátkai, Hinora - Radó, Feczesin, Cipf
vezetőedző: Kuttor Attila

Soroksár SC: Major, Lőrinczy, Lisztes (Nagy, 66.), Csontos, Ternován, Gyömbér, Lovrencsics, Kovac (Magyari 73.), Katona, Haris (Kékesi 85.), Valencsik
vezetőedző: Lipcsei Péter

Gólszerzők: Feczesin (30., 58.), Radó (69.), ill. Lovrencsics (7., 18.), Lőrinczy (15.)

Sárga lap: Lőrinczy (16.), Ternován (50.), ill. Szivacski (55.), Iyinbor (77.)


Nem akármilyen meccsel zárta a bajnoki címmel és feljutással záruló szezont a Vasas FC, a Soroksár elleni utolsó bajnokin tizennyolc perc után 0-3 állt a táblán, de sikerült innen is visszakapaszkodni, és megtartani a régóta fennálló veretlenséget, így igazán jó hangulatban zajlott a szurkolókkal közös bajnoki fieszta a stadion gyepén.
 


Markovits László klubelnök is gratulált a Vasas FC sikeréhez:

- Az első gondolatom, hogy drága Jóska bácsinak ajánljuk a bajnoki címet és a feljutást. Nagyon sajnálom, hogy már nem örülhetünk vele közösen, de az feltétlenül vigasztal, hogy a stadionavatónak még főszereplője tudott lenni. A mostani sikerrel válik kerekké a nagyon sok munkával és szeretettel épülő új Illovszky-stadion története is. Köszönjük Nagy Györgynek és Nagy Miklósnak, hogy megteremtették a siker hátterét, és hogy ilyen sok munkával, kitartóan tesznek a Vasas labdarúgásának felépítéséért. Az anyaegyesület nevében ezúton is gratulálunk és köszönjük a szakmai stábnak, a játékosoknak, a munkatársaknak, a szurkolóknak és mindenkinek, aki tett ezért a régen várt feljutásért. Hosszú NB I-es éveket kívánok a csapatnak!

 


Hirdetések