Gy. Szabó Csilla, 2022.04.26. | Sportlövészet

Budakeszin folytatódott a target sprint Magyar-kupa az elmúlt hétvégén. A második fordulóban is élen jártak a Vasas versenyzői az éremszerzésben. Csikász Panni három számban is a dobogó legmagasabb fokára állhatott. Legjobbjaink meghívót kaptak a német nagydíj dingolfingi állomására.

Síszakosztályunk versenyzői a havas pályákat maguk mögött hagyva, a target sprint-sorozatban folytatják a küzdelmeket. A Magyar-kupa hétvégi, Budakeszin megrendezett második fordulójában Csikász Panni volt a legeredményesebb, ahol elindult, ott győzni tudott, összesen három aranyérmet akasztottak a nyakába. Laczkó Evelin és Fekete Boldizsár volt a két duplázónk, rajtuk kívül Holczer Zoltán, Bozóki Laura, Holczer Bálint, Harangozó Alma, Gergely Lujza, Rosivall Emma, Bozóki Tamara és Holló Martin ünnepelhetett még győzelmet.

A legszebb pillanat azonban kétségtelenül a zárt irányzékú puskás serdülő fiúk és gyermek leányok díjátadása volt, hiszen az első öt helyen klubunk versenyzői végeztek. Öröm volt látni a sok piros-kék, Vasas-címeres melegítős fiatalt.

A Magyar-kupa-sorozat május 22-én, Csepelen folytatódik, amely eben diákolimpiai állomás is lesz.

A legjobbak azonban addig sem tétlenkednek, a Bozóki Laura, Csikász Panni, Laczkó Evelin, Holló Martin és Kunos László összetételű csapat Németországba utazik május elején. A Bozóki György által vezetett küldöttség Dingolfingben, a nemzetközi sportlövő szövetség hivatalos target sprint nagydíján vesz részt május 7.-én és 8.-án. A versenyt magát az alsó-bajorországi város belvárosában rendezik, a lövészetet egy mobil lőtér felállításával oldják meg a szervezők.

Target Sprint Magyar Kupa. II. forduló. Budakeszi.
A Vasas sportolóinak eredményei.
Nyitott irányzékú puska.
Férfiak.
Serdülők. I. kategória:
1. Fekete Boldizsár. II. kat.: 4. Harangozó Gergő.
Ifjúságiak: 3. Kunos László, 4. Holló Martin.
Juniorok: 2. Czuczor Benjamin.
Felnőttek: 1. Holczer Zoltán.
Nők.
Serdülők. II. kat.:
1. Csikász Panni, 2. Bozóki Tamara.
Ifjúságiak: 1. Bozóki Laura, 2. Kovács Oroszlán Anna Réka.
Felnőttek: 1. Laczkó Evelin Vivien, 2. Kanczler Zsófia.
Zárt irányzékú puska.
Férfiak.

Gyermekek: 1. Holczer Bálint, 2. Holló Nándor.
Serdülők. I. kat.: 1. Fekete Boldizsár, 2. Maus Márton, 3. Gergely Márton, 4. Csonka Kolos, 5. Grauer Áron. II. kat.: 2. Schiller Dávid … 3. Harangozó Gergő.
Ifjúságiak: 4. Holló Márton, 5. Kunos László.
Juniorok: 3. Czuczor Benjamin.
Nők.
Gyermekek. I. kat.: 1. Harangozó Alma, 2. Ullrich Odett. II. kat.: 1.Gergely Lujza, 2. Csonka Anna, 3. Fekete Dorottya, 4. Maus Virág, 5. Bozóki Barbara.
Serdülők. I. kat.: 1. Rosivall Emma … 3. Ullrich Anissza Lujza, 4. Gergely Laura. II.kat.: 1. Bozóki Tamara.
Ifjúságiak: 1. Csikász Panni, 2. Bozóki Laura … 4. Kovács Oroszlán Anna Réka
Felnőttek: 1. Laczkó Evelin Vivien, 2. Kanczler Zsófia.


Pisztoly.
Férfiak.
Ifjúságiak:
1. Holló Martin … 3. Kunos László.
Nők.
Serdülők:
1. Csikász Panni, 2. Bozóki Tamara.
Ifjúságiak: 2. Bozóki Laura.


Hirdetések