B.V., 2022.04.05. | Jégkorong

A szezon utolsó három meccsén a Debrecen ellen nyeretlen maradt, így lecsúszott a dobogóról U21-es együttesünk, ám a kihívásokkal teli szezon végén ez is szép eredménynek mondható.

A negyedik helyen jutott be az U21-es jégkorongbajnokság rájátszásába a Vasas csapata, amely így kiemeltként várhatta a Győr elleni negyeddöntőt. Az első, hazai meccs után közel kerültek a kieséshez a mieink, ám idegenben egyenlítettek, s végül hatalmas csatában a mindent eldöntő, harmadik meccset is megnyerték 6–5-re.

Az Ocskay-akadémiával vívott elődöntő első két meccsén elszenvedett sima vereségek után a harmadik felvonás nagy küzdelmet hozott, ám mivel a végén ismét a székesfehérváriak örülhettek (2–1), együttesünknek maradt a bronzmérkőzés.

 

 

A harmadik helyért a középszakaszgyőztes Debrecen várt a fiúkra, amely négy győztes mérkőzéssel le is zárta a párharcot, Jánosi Csaba együttese így negyedikként zárta a bajnokságot.

Vezetőedzőnk, a vasárnapi, hosszabbításban 6–5-re elveszített találkozó után így nyilatkozott:

„Gratulálok a Debrecen csapatának, megérdemelten szerezte meg a bronzérmet. Két egyenlő tudású csapat küzdött, de nem sikerült mérkőzést nyernünk, ezért nagy hiányérzet maradt bennem.”


Hirdetések