B.V., 2022.03.24. | Röplabda

Az Extraliga-negyeddöntő harmadik mérkőzését is 3:0-ra nyerte a Vasas Óbuda az MTK ellen, így bejutott a legjobb négy közé.

EXTRALIGA, NEGYEDDÖNTŐ, 3. MÉRKŐZÉS
VASAS ÓBUDA–MTK BUDAPEST 3:0 (17, 22, 19)

Folyondár utca, 100 néző. Vezette: Szabó P., Mezőffy

Vasas: Zernovic 6, Papp O. 6, Vezsenyi 17, Takács D. 5, Kump 3, Király-Tálas 2. Csere: Juhár (liberó), Boyko 11, Török. Vezetőedző: Giannis Athanasopoulos 

MTK: Windisch 10, Tatár 10, Tettamanti 6, Boskó 5, Giommarini 5, Kilyénfalvi 4. Csere: Szalai A., Weidemann (liberók), Petri , Borsos . Vezetőedző: Leiszt Máté 

A párharc végeredménye: 3-0 a Vasas javára. 


Az első két meccs eredményének ismeretében (3:0, 3:0) joggal bízhattunk abban, hogy a Vasas Óbuda együttese csütörtök este ismét magabiztos győzelmet aratott a Folyondár utcában, s ezzel lezárja az MTK Budapest elleni negyeddöntős párharcot.

Ezúttal is hasonló forgatókönyv szerint alakult a találkozó, amelyet a vasasos lányok ismét szettveszteség nélkül oldottak meg, s ezzel pedig már elődöntősnek mondhatják magukat a röplabda Extraligában.

 

 

Az öröm azonban sajnos nem lehet felhőtlen, hiszen Takács Doroti egy rossz talajfogás után – térdét fájlalva – csak segítséggel tudta elhagyni a pályát. 

Giannis Athanasopoulos vezetőedző a Vasas Óbuda honlapjának: Azt kívánom, hogy inkább veszítettük volna el a mérkőzést, de Doroti ne sérült volna meg... Ezen kívül nem igazán tudok mit mondani, örülök az elődöntőbe jutásnak és annak, hogy a negyeddöntőben eddig kevesebbet játszók is megmutatták, számíthatok rájuk.”


Hirdetések